06:31:54 06.12.2023
Stiri

GALERIE FOTO // Irina Rîngaci, DESCĂTUȘATĂ după obținerea calificării la Jocurile Olimpice de la Paris: „Doamne, îți mulțumesc că m-ai ajutat să obțin această medalie și acest bilet la Olimpiadă. Am REUȘIT!”

Actualitate 22.09.2023 09:28 Vizualizări2676 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // Irina Rîngaci, DESCĂTUȘATĂ după obținerea calificării la Jocurile Olimpice de la Paris: „Doamne, îți mulțumesc că m-ai ajutat să obțin această medalie și acest bilet la Olimpiadă. Am REUȘIT!”


Luptătoarea Irina Rîngaci a obținut aseară, în cadrul Campionatului Mondial de lupte de la Belgrad, calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a câștigat medalia de bronz la categoria de greutate de 68 kg. Cu toate acestea, sportiva noastră a fost la un pas să fie eliminată prematur de la mondiale, după ce a pierdut prima luptă. Totodată, atleta putea să rateze prezența la Olimpiada de vară.

Într-o postare pe Facebook, Irina Rîngaci a povestit momentele grele prin care a trecut zilele trecute, în contextul în care a trebuit să intre în recalificări după înfrângerea suferită.

Citește și: R. Moldova, o nouă MEDALIE la Campionatul Mondial de lupte de la Belgrad. Irina Rîngaci și-a asigurat și calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

„Fericită? Puțin spus! Doamne, îți mulțumesc că m-ai ajutat să obțin această medalie și acest bilet la JO de la Paris!. Dragi antrenori, Roman Dermenji, Andrei Chiperi, Petru Chiperi, ați crezut în mine când eu eram cu moralul la pământ. Am muncit împreună pentru ca să obținem acest rezultat. Uraaaaa!”, s-a descătușat Irina.

La un moment dat, sportiva noastră a fost aproape să lase mâinile în jos, dar a strâns din dinți și a demonstrat că merită să fie prezentă la JO, la cel mai important eveniment din cariera fiecărui sportiv de performanță.

Citește și: Campioana Anastasia Nichita, care a obținut calificarea la JO și MEDALIA de argint la CM din Belgrad, pretinde că ar fi SABOTATĂ din interior: „Cineva din federație a trimis poze forului internațional, cu rugămintea de a ne DESCALIFICA…

„Am avut un parcurs foarte dificil spre acest campionat. Despre starea mea de spirit nici nu vreau să vorbesc. Mulți au crezut în aceasta calificare, mai puțin eu. Am simțit presiune și responsabilitate mare, iar după prima înfrângere am crezut că gata, îmi iau rămas bun de la acest campionat! Dar nu! Am reușit! Împreună cu familia și antrenorii mei! Mulțumesc lotului național de băieți, pentru pregătirea pe care am avut-o împreună. Mulțumesc susținătorilor mei, cărora am reușit să le provoc infarct”, a conchis Irina.

De menționat că Irina Rîngaci va merge la JO olimpice braț la braț cu Anastasia Nichita, care a obținut medalia de argint la mondialele din Serbia.
Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md