22:58:40 17.06.2024
Stiri

Fotografia din cauza căreia a fost CONCEDIATĂ. Ce mesaj a primit imediat după ce a postat-o

Monden 31.03.2018 07:30 Vizualizări3437 Autor: Ziarul National
Fotografia din cauza căreia a fost CONCEDIATĂ. Ce mesaj a primit imediat după ce a postat-o sursa: digi24.ro


O majoretă a echipei de fotbal american New Orleans Saintsaitons a fost concediată după ce a postat o imagine pe Instagram, pe care șefii ei au considerat-o „de prost gust”. Acum, tânăra vrea să dea în judecată National Football League (NFL), pentru că, spune ea, a fost discriminată, relatează New York Times.

Bailey Davis a postat, în luna ianuarie, o imagine pe contul său de Instagram, în care apare într-un costum de lenjerie intimă din dantelă. Imediat, spune tânăra de 22 de ani, a primit un mesaj de la Ashley Deaton, directorul de la Saintsations.

„Cât de prost ai gândit să postezi o astfel de fotografie, mai ales având în vedere conversațiile pe care le-am avut despre zvonurile care circulă despre tine. Asta nu te ajută prea mult. Mă așteptam la altceva din partea ta”, spune tânăra că i-a transmis directoarea.

Patru zile mai târziu, Bailey a fost concediată. Acum, ea vrea să dea în judecată NFL pentru discriminare și spune că majoretele au un statut foarte controversat, fiind supuse multor interdicții și reguli pe care ea le consideră absurde.

„Fac asta și pentru ele, ca să poată face ceea ce vor și să se simtă protejate. Nu vreau să îi las să mă dea la o parte și să mă facă să mă simt lipsită de importanță”, spune Bailey Davis.

Fotografia din cauza căreia a fost concediată majoreta

În plângerea depusă contra NFL, Davis acuză liga și că are reguli diferite pentru jucători și pentru majorete. Astfel, majoretele nu au voie să îi contacteze pe jucătorii echipelor, însă regula nu se aplică și în cazul atleților.

De asemenea, ele sunt obligate să îi blocheze pe jucători pe rețelele de socializare, nu au voie să ia masa în același restaurant în care se află un jucător NFL și nu au voie să posteze fotografii în care apar în culorile echipei pe care o reprezintă.

Zvonurile la care se referă directoarea sunt legate de faptul că Bailey Davis ar fi mers la o petrecere la care se afla și un jucător al echipei Saintsaitions, lucru pe care majoreta l-a negat.

„Dacă majoretele nu au voie să îi contacteze pe jucători, atunci nici ei nu ar trebui să aibă voie să ia legătura cu ele. Acest stereotip antic conform căruia femeile trebuie să se ascundă pentru siguranța lor nu este permis în America și cu siguranță în niciun alt loc de muncă”, a declarat avocata tinerei.

Pe de altă parte, echipa de fotbal a dat un comunicat în care afirmă că Bailey Davis nu a fost discriminată, dar a refuzat să comenteze pe marginea celorlalte acuzații făcute de tânără, transmite digi24.ro.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md