14:07:09 21.07.2024
Stiri

Mariah Carey, dată în judecată pentru agresiune

Monden 21.01.2019 18:19 Vizualizări2307 Autor: Ziarul National
Mariah Carey, dată în judecată pentru agresiune sursa: google.ro


După ce în urmă cu câteva luni a fost acuzată de hărțuire sexuală de către fostul bodyguard, vedeta are noi probleme.

Mariah Carey e dată în judecată pentru agresiune. Fosta asistentă a cântăreței susține că a fost acuzată fizic, verbal și psihic. Înaintea acestui proces, Mariah a dat-o pe fosta asistentă în judecată și a acuzat-o de șantaj, informează presa internațională.

Miercurea trecută, Mariah Carey, a pornit o acțiune în instanță împotriva fostei sale asistente, Lianna Azarian, pe care o acuză de șantaj. Artista îi cere despăgubiri de peste trei milioane de dolari. În documentele depuse la tribunal, cântăreața a povestit ce s-a întâmplat.

Mariah Carey susține că a fost șantajată de angajata ei. Femeia îi cerea opt milioane de dolari pentru a nu publica clipuri video. În presupusele imagini pe care le deținea fosta asistentă, vedeta făcea „lucruri jenante”. Sătulă de amenințări, cântăreața a luat atitudine.

Azarian a început să lucreze pentru Mariah Carey în 2015 și a înregistrat-o video în secret pe cântăreață. Filmările i-ar fi afectat grav imaginea personală și profesională, dacă ar fi fost date publicității, scrie Mediafax. Mariah Carey i-a dat angajatei 327.000 de dolari în noiembrie 2017.

Reprezentanții artistei susțin că angajata a fost concediată din cauza comportamentului său. Apoi, Lianna Azarian a început să o șantajeze din nou pe vedetă. Acum o dă în judecată pentru abuz fizic, psihic și verbal. Fostul manager al lui Mariah, Stella Bulochnikov, este și ea acuzată.

Avocatul fostei asistente afirmă că acuzațiile lui Carey privind șantajul nu sunt adevărate. Reamintim că în aprilie 2018, Mariah Carey a fost acuzată de hărțuire sexuală de fostul ei bodyguard.Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md