05:42:22 14.06.2024
Stiri

FOTO // Spice Girls se reunesc și plănuiesc un nou turneu

Știri 10.02.2018 11:05 Vizualizări1629 Autor: Ziarul National
FOTO // Spice Girls se reunesc și plănuiesc un nou turneu sursa: elle.ro


Se pare că dorința fanilor de a le vedea din nou împreună pe Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton și Melanie Chisholm se va îndeplini, deoarece Spice Girls se reunesc.

Spice Girls au anunțat că se reunesc, iar asta nu poate decât să ne bucure. La finalul săptămânii trecute, cele cinci artiste s-au reunit, alături de ele fiind și fostul manager al trupei.

Victoria Beckham a postat mai multe imagini de la momentul întâlnirii, iar reacțiile au fost impresionante, fanii lăsând mii de comentarii.

Aceasta este prima reuniune a fetelor în ultimii șase ani. Ultima dată când Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton și Melanie Chisholm au cântat îpreună a fost în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Deși nu au confirmat până în prezent un turneu în Marea Britanie și Statele Unite, o persoană a declarat pentru The Sun că Geri a sugerat ca primul concert să fie chiar la nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

„Geri e de părere că nunta regală este o oportunitate uriaşă şi că ar trebui să se ofere să cânte la nunta lor. Iar nunta regală se potriveşte perfect din moment ce îşi doresc ca show-ul de debut să fie unul 100% britanic“.

Până acum nu a fost confirmată această veste, însă având în vedere că Meghan Markle este o fană Spice Girls, ne putem aștepta și la un astfel de eveniment.

Sursa: elle.ro


Stiri relevante

României îi pasă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

07.06.2024 09:22 Nicolae Negru Nicolae Negru // Începe marea curățenie?

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md