06:13:56 14.06.2024
Stiri

Care dintre membrele Spice Girls nu a fost invitată la nunta prinţului Harry

Monden 10.03.2018 18:03 Vizualizări2173 Autor: Ziarul National
Care dintre membrele Spice Girls nu a fost invitată la nunta prinţului Harry Sursa: adevarul.ro


După ce Mel B a dezvăluit că a fost invitată la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, alături de colegele ei din recent reunita trupă Spice Girls, una dintre cele cinci staruri a negat că ar fi primit vreo invitaţie.

Fanii trupei britanice Spice Girls, celebră în anii ’90, s-au entuziasmat după ce Mel B (42 de ani), Victoria Beckham (43 de ani), Emma Bunton (42 de ani), Mel C (44 de ani) şi Geri Horner (45 de ani), au avut o reuniune surpriză luna trecută şi au anunţat că vor lucra împreună la noi proiecte.

Speculaţiile despre posibilitatea ca Spice Girls să scoată piese noi şi să pornească într-un turneu au început să circule imediat, dar Victoria Beckham a infirmat rapid zvonurile că trupa ar merge în turneu.

Tot luna trecută, o sursă declara pentru The Sun că Geri Horner le-a sugerat colegelor sale ca show-ul de revenire să aibă loc la recepţia nunţii prinţului Harry cu Meghan Markle, din moment ce actriţa s-a declarat o fană înfocată a trupei britanice, iar prinţul a descris întâlnirea lui cu fetele Spice Girls, din 1997, pe când avea 13 ani, drept cea mai bună zi din viaţa lui.

Ulterior, confirmarea a venit din partea lui Mel B. Întrebată într-o emisiune americană dacă are cunoştinţe care au fost invitate la nunta regală, ea a răspuns: „Da, eu merg. Nu ştiu dacă ar fi trebuit să zic asta“, după care a continuat: „De fapt, toate cele cinci Spice Girls… de ce sunt aşa sinceră?“.

Mai mult, cântăreaţa s-a eschivat atunci când a fost întrebată dacă vor cânta la nuntă, dând de înţeles că ar fi adevărat, dar că nu poate dezvălui încă acest lucru: „Trebuie să plec, voi fi concediată“, a spus în glumă Mel B.

Mel C nu a primit nicio invitaţie şi crede că Mel B glumeşte

Acum, Mel C susţine că nu toate fetele Spice Girls au fost invitate la nunta prinţului Harry cu Meghan.

„L-am întâlnit pe prinţul Charles de multe ori. Îl voi întreba unde este invitaţia mea pentru că încă nu am primit-o, dar se pare că Mel B spune că o are pe a ei“, a spus Mel C.

„Cred că Mel încerca să facă un fel de glumă. Nu există planuri de a cânta la nuntă în acest moment“, a continuat cântăreaţa.

Sursa: adevarul.ro


Stiri relevante
Top stiri

României îi pasă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

07.06.2024 09:22 Nicolae Negru Nicolae Negru // Începe marea curățenie?

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md