15:45:36 18.05.2024
Stiri

FOTO // Model la doar ȘAPTE ani, cu ambele picioare amputate. O poveste de viață care te va inspira

Știri 07.07.2018 18:04 Vizualizări1895 Autor: Ziarul National
FOTO // Model la doar ȘAPTE ani, cu ambele picioare amputate. O poveste de viață care te va inspira sursa: ciao.ro


O fetiță de șapte ani ne prezintă lecții de viață grele de dus și inspiră mii de persoane.

Daisy-May Demetre, o fetiță în vârstă de șapte ani, a fost diagnosticată după naștere cu o malformație congenitală longitudinală a membrelor inferioare, caracterizată prin absența parțial sau completă a peroneului, denumită hemimelie fibulară.

Picioarele micuței nu s-au format în mod normal în timpul sarcinii mamei sale. La sfatul medicilor, părinții au hotărât să-i amputeze picioarele, potrivit The Independent.

După intervențiile suferite, Daisy s-a luptat pentru a învinge durerile puternice. Cu toate acestea, ea nu s-a lăsat pradă sorții pe care o are de dus și și-a continuat copilăria în mod normal. Aceasta a învățat să meargă și să alerge, cu ajutorul unor proteze.

Alex, tatăl fetiței, a creat un cont de Instagram spunându-i poveștile zilnice, astfel să-i inspire și pe ceilalți oameni cu aceleași probleme ca și ale ei, dar și pe mulți alții.

După dezvăluirile virtuale postate de tatăl acesteia, povestea ei a atras atenția și admirația a sute de persoane din mediul online. Motiv pentru care familia a luat în considerare o carieră unică de model care i-ar putea distruge viitoarele complexe.

Daisy este acum model la agenția Zebedee Managemant și în prezent este urmărită de peste 1.200 de persoane pe Instagram. Tatăl fetiței spune că Daisy nu a fost și nu este intimidată de aspectul său fizic și nu se ferește să iasă în public.

„Eu o încurajez tot timpul să fie sinceră în legătură cu ceea ce simte, iar răspunsul ei este că nu e deranjată de ceea ce ar putea crede sau spune lumea. Și știți ce? Am educat-o în acest spirit.

Este ok să fii diferit, să ieși în evidență și să nu te afecteze acest lucru, este uimitor. Daisy este inspirațională, plină de energie. Nimic nu o va opri în viață”, a declarat tatăl micuței.

Sursa: ciao.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md