23:13:32 23.06.2024
Stiri

FOTO // Secretul unui MODEL: cum să arăţi la 64 de ani ca la 30!

Monden 24.05.2018 16:40 Vizualizări2110 Autor: Ziarul National
FOTO // Secretul unui MODEL: cum să arăţi la 64 de ani ca la 30! sursa: one.ro


Faceţi cunoştinţă cu modelul Christie Brinkley care, la prima vedere, ai putea jura că are 25-30 sau cel mult 40 de ani însă, în realitate, aceasta are 64 de ani. Deşi alte persoane la această vârstă îşi aşteaptă pensia, Christie încă pozează în costum de baie pentru coperţile unor reviste celebre.

În 1973, fotograful american Errol Sawyer a văzut-o pe Christie pe străzile Parisului. La acel moment, aceasta se afla în Paris pentru a-şi termina studiile. După câteva fotografii pe care celebrul fotograf i le-a făcut, John Casablancas, proprietarul agenţiei Elite’s Talent a fost foarte interesat de ea şi de atunci a început cariera sa.

De-a lungul anilor, Brinkley a apărut pe coperţile a 500 de reviste, printre care se numără şi Vogue, Glamour, Rolling Stone şi Esquire. La jumătatea anilor ’80, Christie a semnat un contract cu compania Cover Girl care avea să dureze 20 de ani, acesta fiind cel mai lung contract din istoria modei. Fiind mulţumiţi de munca depusă împreună, în anul 2005 contractul a fost reînnoit.

În prezent, pe lângă faptul că este model, Christie mai este şi scriitoare, fotograf, designer şi cântăreaţă. Să nu uităm de faptul că este şi mamă a trei copii.

Regulile pe care le aplică în viaţa de zi cu zi

Uită de vârsta pe care o are. „Vârsta mea biologică nu are de-a face cu felul în care mă simt. Vârsta este doar un număr, iar timpul nu-mi poate limita energia şi modul în care vreau să trăiesc”.

Dacă-ţi doreşti ceva cu adevărat, ţi-l poţi permite. Christie este vegetariană, iar de la vârsta de 13 ani aceasta consumă doar fructe, legume şi produse adecvate stilului ei însă, asta nu înseamnă că refuză să mănânce şi altceva. Aceasta mărturiseşte că este o iubitoare a pastelor şi le consumă, de cele mai multe ori, la cină. De asemenea, fructele de mare se numără printre mâncărurile sale favorite. „Viaţa este prea scurtă pentru a nu-ţi permite să consumi din când în când stridii şi un pahar de şampanie”.

Nu-ţi face griji de mărimea hainelor tale. Christie a mărturisit într-unul dintre interviurile sale că greutatea sa variază din când în când şi, ce-i drept, este perfect normal, din moment ce consumă paste sau mâncăruri grele. În schimb, aceasta nu se simte deloc ruşinată de faptul că mărimea jeanşilor variază între 40-44.

Sportul înseamnă tinereţe. Aceasta susţine faptul că sportul o face să se simtă tânără. După ce-şi face exerciţiile de încălzire, simte că poate face absolut orice. Ei bine, se pare că la fiecare antrenament, aceasta încearcă să facă 100 de flotări plus yoga pentru o jumătate de oră în fiecare zi şi, de multe ori, dimineaţa se duce să alerge.

„Iubeşte-ţi copiii”. În ciuda carierei sale, Brinkley îşi pune întotdeauna familia pe primul loc. „Sunt mamă. Sunt responsabilă atât cu copiii mei, cât şi cu mine. Vreau să rămân alături de ei şi să le ofer tot ce este mai bun”.

Sursă: brightside


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md