14:51:51 23.02.2024
Stiri

FOTO // Băieţi nebuni, femei frumoase şi multă viteză…

Monden 30.01.2017 17:01 Vizualizări3672 Autor: Ziarul National


FOTO // Băieţi nebuni, femei frumoase şi multă viteză… sursa: eva.ro

Au trecut 10 ani de la lansarea ultimului film din seria „Taxi“, dar cine poate uita personajele sclipitoare, urmăririle ameţitoare şi scenele pline de haz din această comedie?

Replicile nebune ale taximetristului Daniel, păţaniile amuzante ale poliţistului ameţit Émilien, apariţiile fetelor frumoase Lilly și Petra, multe poante și viteză la maximum - cam acestea au fost elementele pe care a mizat Luc Besson când a făcut din filmul „Taxi” o serie de succes.

La 10 ani de la lansarea ultimului film, Bright Side ne arată ce mai fac vedetele care ne-au distrat atunci.

Samy Nacеri (Daniel) - 37 de ani la ultimul film / 55 de ani acum

După succesul din „Taxi”, Samy a avut mai multe probleme cu legea decât apariții în filme. A fost cercetat în repetate rânduri pentru huliganism. În 2016 a apărut într-un videoclip propriu, intitulat „A doua șansă”, care a strâns peste două milioane de vizionări. Actorul e în cărți pentru a interpreta rolul care l-a făcut celebru într-o posibilă continuare a seriei „Taxi”.

Frédéric Diefenthal (Émilien) - 29 de ani / 48 de ani

A cam dispărut din prim-plan după seria „Taxi”. A jucat doar în filmul biografic Chateaubriand (2010) și actualmente filmează clipuri publicitare, având apariții episodice în câteva filme franțuzești și emisiuni TV.

Marion Cotillard (Lilly, iubita lui Daniel) - 22 de ani / 41 de ani

Este vedeta din „Taxi” cu cel mai mare succes acum. După apariția din această comedie care i-a adus un premiu César pentru cea mai promițătoare actriță, cariera sa a avut o ascensiune rapidă. La 10 ani de atunci, ea are în palmares premiile César, BAFTA și Globul de Aur și este una dintre cele mai cunoscute nume în cinematografia mondială.

Emma Sjöberg-Wiklund (Petra, colega lui Émilien) - 30 de ani / 48 de ani

După apariția interesantă din „Taxi”, Emma a mai jucat doar în câteva filme, dar a devenit un star de reality show în țara sa, Suedia. E model, prezentatoare de televiziune, femeie de afaceri și are patru copii. La aproape 50 de ani, se menține într-o formă excelentă.

Bernard Farcy (Comisarul Gibert) - 49 de ani / 67 de ani

Pe lângă rolul foarte amuzant din „Taxi”, Bernard a fost foarte apreciat de critici pentru interpretarea generalului De Gaulle. Acum se pregătește pentru o serie de concerte inspirate de filmul „The Chorus”.

Édouard Montoute (Alain, colegul lui Émilien) - 28 de ani / 46 de ani

În 2002 a apărut în „Asterix et Obelix (Mission Cleopatra)”. Astăzi poate fi văzut în emisiuni și show-uri TV.

Jean-Christophe Bouvet (Generalul Bertino, tatăl lui Lily) - 53 de ani / 69 de ani

A fost genial în rolul lui de general scorțos și de tată care încearcă să-și țină fata din scurt. Astăzi actorul joacă ocazional același rol în clipuri publicitare.

Bai Ling (Qiu) - 37 de ani / 50 de ani

A interpretat cu brio cel mai negativ personaj din toată seria „Taxi”, femeia fatală și periculoasă care isca tot felul de provocări pentru „băieții buni”. Astăzi are 50 de ani și arată foarte bine.

Sylvester Stallone (agentul sub acoperire) - 57 de ani / 70 de ani

Un guest star cu greutate, Stallone a avut o scurtă apariție în această serie, dar a rămas în memoria fanilor cu scena în care devine pasager în mașina „dementului” Daniel. Actorul american a cumulat doar nouă minute în film și numele său nici măcar nu a fost menționat în genericul de final. Prestația lui a contribuit însă la succesul de care s-a bucurat „Taxi 3”, scrie eva.ro.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md