18:54:35 28.09.2020
 
Stiri

FOTO // „AVIA-INVEST” a făcut sărbătorile mai frumoase pentru șase copii ORFANI și o mamă care își crește de una singură patru fetițe. Ce daruri au primit

Advertising 30.12.2019 14:59 Vizualizări2652 Autor: Ziarul National
FOTO // „AVIA-INVEST” a făcut sărbătorile mai frumoase pentru șase copii ORFANI și o mamă care își crește de una singură patru fetițe. Ce daruri au primit

Compania „AVIA-INVEST”, concesionarul Aeroportului Internațional Chișinău, le-a făcut mai calde și mai fericite sărbătorile de iarnă celor șase copii de la Casa de Copii de Tip Familial din Basarabeasca și unei mame cu patru fetițe.

Reprezentanții companiei au decis să facă donații, după ce prezentatoarea TV, Lilu, a descris pe rețelele de socializare situația a șase copii de la Casa de Copii de Tip Familial din Basarabeasca, iar Asociația „Copil, Comunitate, Familie” (CCF Moldova) a relatat despre istoria tristă a doamnei Liuba, mamă a patru fetițe, dintre care una a fost diagnosticată cu cancer.

Acum un an, chiar în seara de Crăciun, doamna Liuba a fost dată afară din casă cu cele patru fetițe ale ei. După ce soțul femeii a murit în condiții suspecte la locul de muncă, frații bărbatului au alungat-o din casa părinților, acolo unde a locuit mai bine de zece ani. Rămasă pe drumuri cu patru fetițe, una dintre care suferă de cancer, femeia s-a mutat la Nisporeni, unde a închiriat un apartament și s-a angajat ca bucătăreasă la liceul din oraș. Situația familiei s-a agravat și mai mult după ce s-a îmbolnăvit și ea. Acum nu poate munci, unicul venit fiind cei 1300 de lei primiți de la stat.

În ajunul Crăciunului, CCF Moldova și Lilu au vizitat-o pe doamna Liuba și, grație donației „AVIA-INVEST”, i-au oferit femeii un ajutor financiar pentru tratament, le-au adus dulciuri și cadouri celor patru fetițe, dar și saci cu peleți, ca să le fie cald la iarnă.

„AVIA-INVEST” a susținut și campania socială pentru șase copii orfani din Casa de Copii de Tip Familial din Basarabeasca, după ce Lilu a relatat-o pe rețelele de socializare. Prezentatoarea scria despre cei șase copii, trei dintre care suferă de enurezis. Aceștia aveau nevoie de trei aparate speciale, prețul cărora este de 100 de euro fiecare și care puteau fi găsite în Italia sau Polonia.

Familia Butuc avea nevoie și de un pătuț, dar și de scutece pentru băiețelul de un anișor, care urma să fie adus din orfelinat. Pătuțul și scutece pentru copilul cel mai mic, dulciurile, cadourile pentru cei șase copii și cele trei aparate pipi-stop au ajuns la destinație în preajma Crăciunului. Toate acestea au fost procurate din donația făcută de Aeroportul Internațional Chișinău.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Președinte pe vremea...

27.09.2020 10:02 Ziarul National Alecu Reniță // Factura pentru întârz...

25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md