15:28:18 18.11.2019
 
Stiri

FOTO // Agenții economici din R. Moldova și-au expus produsele la Brașov: România, în TOPUL partenerilor noștri comerciali

Economie 14.06.2019 16:17 Vizualizări842 Autor: Ziarul National
FOTO // Agenții economici din R. Moldova și-au expus produsele la Brașov: România, în TOPUL partenerilor noștri comerciali

Circa 100 de companii autohtone își prezintă produsele la Expoziţia „Republica Moldova Prezintă”, care se desfăşoară, în perioada 14-16 iunie, în Piața Sfatului din județul Brașov, România.

Evenimentul este la cea de a II-a ediție și are drept scop facilitarea schimbului de experiență și bune practici, crearea celor mai favorabile condiții de colaborare necesare susținerii producătorilor autohtoni și amplificării relațiilor comercial-economice cu România.

Printre participanții de la expoziția din Brașov se numără companii din sectorul vinicol, producători de mărfuri și prestatori de servicii din toate sectoarele economiei naționale, domeniul agro-alimentar, textil, întreprinderi mici şi mijlocii, gospodării țărănești, meşteşugari, companii din stânga Nistrului.

„Prin aceste eveniment ne propunem să contribuim la consolidarea și îmbunătățirea relațiilor economice dintre companiile din Republica Moldova și potențiali parteneri din România, prin încurajarea competitivității produselor și serviciilor, prin crearea unei platforme de discuții și prezentarea oportunităților de cooperare. România a fost și s-a menținut pe parcursul ultimilor ani în top-ul partenerilor comerciali ai Republicii Moldova”, a declarat Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, la inaugurarea expoziției.Programul evenimentului include expoziția propriu-zisă, întrevederi ale agenților economici autohtoni cu potențialii parteneri de afaceri, master-class pentru Horeca organizat de către Oficiul Național al Viei și Vinului și susținut de Președintele Asociației Somelierilor din Moldova, dar și un concert susținut de către Alex Calancea Band și Lupii.

Expoziția este organizată de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Camera de Comerț și Industrie Brașov, Primăria județului Brașov în parteneriat cu Oficiul Național al Viei și Vinului.Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.11.2019 09:18 Nicolae Negru Misterul demisiei Maiei Sandu sau po...

15.11.2019 09:13 Nicolae Negru Tătucul Dodon, Maia Sandu și iluziile...

11.11.2019 09:10 Nicolae Negru Iohannis sau Dăncilă? Riscurile turul...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
SONDAJ // Care este soluția cea mai bună pentru R. Moldova, după demiterea Guvernului Sandu?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md