02:52:06 07.06.2020
 
Stiri

Ex-ministra EDUCAȚIEI reacționează la mustrările premierului Chicu adresate femeii din Soroca, infectată cu COVID – 19: „Apariția sa în spațiul public mi-a trezit pe de-a dreptul GREAȚĂ. Ce fel de om trebuie să fii ca să ataci cu ironii...”

Social 06.04.2020 12:39 Vizualizări2862 Autor: Ziarul National
Ex-ministra EDUCAȚIEI reacționează la mustrările premierului Chicu adresate femeii din Soroca, infectată cu COVID – 19: „Apariția sa în spațiul public mi-a trezit pe de-a dreptul GREAȚĂ. Ce fel de om trebuie să fii ca să ataci cu ironii...” Facebook


Fosta ministră a Educației Culturii și Cercetării, Liliana Nicolaescu-Onofrei, crede că nu-i face față premierului Ion Chicu să atace public o pacientă infectată cu COVID – 19, care a spus adevărul despre condițiile în care sunt tratați bolnavii în spitalele din R. Moldova.

„De mai multe ori, prestația publică și minciunile dlui Chicu, guvernantul lui Dodon, mi-au trezit indignare. Nu mai zic de deciziile sale de tipul „un pas înainte, doi pași înapoi”. Astăzi, apariția sa în spațiul public mi-a trezit pe de-a dreptul greață. Cam ce fel de om trebuie să fii ca să ataci, cu ironii „glamournice”, apariția de aseară, într-un live plin de demnitate, a unei doamne, destul de necăjite de situația ei, dar suficient de curajoase pentru ca să spună adevărul?”, se întreabă fosta ministră din Guvernul Sandu.

Citește și: VIDEO // MUSTRARE publică făcută de premierul Chicu pentru femeia de la Soroca, care s-a plâns pe condițiile PROASTE din spital. Nu a scăpat nici fosta MINISTRĂ Ala Nemerenco: „A sabotat toate achizițiile, iar acum e VOCALĂ”

Potrivit Lilianei Nicolaescu-Onofrei, doamna respectivă a considerat că trebuie să spună lucrurilor pe nume, pentru ca altora să nu li se întâmple ce i s-a întâmplat ei: cum a fost infectată cu COVID-19 în Spitalul din Soroca, unde nimerise cu altă problemă de sănătate.

„Unde conducerea instituției medicale (în mod sigur, la porunca guvernanților) nu a spus nimic despre faptul că majoritatea medicilor sunt infectați cu coronavirus. Cum a fost trimisă acasă, unde și-a infectat și soțul. Unde acum au rămas copiii, pentru care își face griji enorme. Fiindcă ea a ajuns din nou, în același spital, doar că de astă dată cu COVID-19. În același spital, în care la bolnavi nu vine niciun medic, unde nu e clar ce tratament li se administrează pacienților cu acest virus, unde nu sunt condiții elementare, nu este apă caldă... Adică, după expresia lui Chicu, e „glamour”... Am un deosebit respect și admirație pentru curajoasa doamnă. Curajul este semnul că biruința e posibilă. Numai de nu ar exista de alde guvernantul lui Dodon să o saboteze...”, a scris aceasta pe Facebook.

Între timp, Veronica Suveica a postat un mesaj scurt pe Facebook, în care spune că administrația Spitalului din Soroca a întreprins măsuri pentru a remedia situația. Aceasta a precizat că acest lucru s-a întâmplat după ce ieri a ieșit cu un live în care a enumerat toate problemele cu care s-a confruntat.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.06.2020 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Prezidentul pmr și ...

01.06.2020 09:41 Nicolae Negru Nicolae Negru // Refugiul lui Ion Chicu

29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md