01:45:45 24.01.2021
 
Stiri

Ex-ministra EDUCAȚIEI reacționează la mustrările premierului Chicu adresate femeii din Soroca, infectată cu COVID – 19: „Apariția sa în spațiul public mi-a trezit pe de-a dreptul GREAȚĂ. Ce fel de om trebuie să fii ca să ataci cu ironii...”

Social 06.04.2020 12:39 Vizualizări2974 Autor: Ziarul National
Ex-ministra EDUCAȚIEI reacționează la mustrările premierului Chicu adresate femeii din Soroca, infectată cu COVID – 19: „Apariția sa în spațiul public mi-a trezit pe de-a dreptul GREAȚĂ. Ce fel de om trebuie să fii ca să ataci cu ironii...” Facebook


Fosta ministră a Educației Culturii și Cercetării, Liliana Nicolaescu-Onofrei, crede că nu-i face față premierului Ion Chicu să atace public o pacientă infectată cu COVID – 19, care a spus adevărul despre condițiile în care sunt tratați bolnavii în spitalele din R. Moldova.

„De mai multe ori, prestația publică și minciunile dlui Chicu, guvernantul lui Dodon, mi-au trezit indignare. Nu mai zic de deciziile sale de tipul „un pas înainte, doi pași înapoi”. Astăzi, apariția sa în spațiul public mi-a trezit pe de-a dreptul greață. Cam ce fel de om trebuie să fii ca să ataci, cu ironii „glamournice”, apariția de aseară, într-un live plin de demnitate, a unei doamne, destul de necăjite de situația ei, dar suficient de curajoase pentru ca să spună adevărul?”, se întreabă fosta ministră din Guvernul Sandu.

Citește și: VIDEO // MUSTRARE publică făcută de premierul Chicu pentru femeia de la Soroca, care s-a plâns pe condițiile PROASTE din spital. Nu a scăpat nici fosta MINISTRĂ Ala Nemerenco: „A sabotat toate achizițiile, iar acum e VOCALĂ”

Potrivit Lilianei Nicolaescu-Onofrei, doamna respectivă a considerat că trebuie să spună lucrurilor pe nume, pentru ca altora să nu li se întâmple ce i s-a întâmplat ei: cum a fost infectată cu COVID-19 în Spitalul din Soroca, unde nimerise cu altă problemă de sănătate.

„Unde conducerea instituției medicale (în mod sigur, la porunca guvernanților) nu a spus nimic despre faptul că majoritatea medicilor sunt infectați cu coronavirus. Cum a fost trimisă acasă, unde și-a infectat și soțul. Unde acum au rămas copiii, pentru care își face griji enorme. Fiindcă ea a ajuns din nou, în același spital, doar că de astă dată cu COVID-19. În același spital, în care la bolnavi nu vine niciun medic, unde nu e clar ce tratament li se administrează pacienților cu acest virus, unde nu sunt condiții elementare, nu este apă caldă... Adică, după expresia lui Chicu, e „glamour”... Am un deosebit respect și admirație pentru curajoasa doamnă. Curajul este semnul că biruința e posibilă. Numai de nu ar exista de alde guvernantul lui Dodon să o saboteze...”, a scris aceasta pe Facebook.

Între timp, Veronica Suveica a postat un mesaj scurt pe Facebook, în care spune că administrația Spitalului din Soroca a întreprins măsuri pentru a remedia situația. Aceasta a precizat că acest lucru s-a întâmplat după ce ieri a ieșit cu un live în care a enumerat toate problemele cu care s-a confruntat.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.01.2021 09:12 Ziarul National Nicolae Negru // Provocatorii

20.01.2021 09:42 Ziarul National Mihai Gribincea: Trupele ruse de ocup...

18.01.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Eroarea trumpiștilor...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md