20:13:15 23.09.2018
 
Stiri

Ei dețin SECRETUL longevității în căsnicie. Au împlinit 64 de ani de relație!

Monden 13.05.2018 16:29 Vizualizări687 Autor: Ziarul National
Ei dețin SECRETUL longevității în căsnicie. Au împlinit 64 de ani de relație! sursa: google.ro

Trăim în perioada în care tot mai puțini hotărăsc să se căsătorească. Ideile sunt altele și, cei mai mulți consideră că un simplu act nu sudează mai bine o relație. Totuși, Kirk Douglas și soția lui, Anne ne oferă un exemplu demn de urmat.

Într-un interviu recent, soția lui Kirk, în vârstă de 99 de ani, spune că au reușit să rămână atât timp împreună deoarece a închis ochii la multe dintre infidelitățile soțului.

S-au căsătorit în 1954

Cei doi s-au căsătorit în 1954, însă Anne spune că era conștientă încă de la început de faptul că soțul său era un „crai” și că va interveni infidelitatea, dar ea a decis să accepte.

„Kirk niciodată nu a încercat să le ascundă de mine”, spune sa. „Ca europeancă, am înțeles că era nerealist să mă aștept la fidelitate totală într-un mariaj”.

Pe perioada căsniciei, Kirk a avut relații cu Rita Hayworth, Patricia Neal, Faye Dunaway și Christina Crawford, încercând să o seducă și pe Lauren Bacall, însă fără reușite.

Actorul, în vârstă de 101 ani acum, a povestit despre toate acestea în biografia sa din 1988, primind permisiunea din partea soției. După cum v-ați dat seama, cartea s-a vândut ca pâinea caldă.

Anne a refuzat o relație cu Kirk, la început

Cei doi s-au cunoscut la Paris, când Anne era PR și i se propusese să promoveze filmul „Act of Love”, în care juca Kirk. Femeia a refuzat atât jobul cât și invitația lui Kirk la cină, însă nu a făcut decât să îl înverșuneze și mai mult pe actor.

„Faptul că nu am impresionat-o cu siguranță m-a impresionat pe mine și eram decis să o cuceresc”, spunea actorul în anul 2014.

Cei doi au ajuns într-un final să formeze un cuplu și s-au căsătorit după ce actorul a rupt logodna, cu o altă femeie, când Anne l-a amenințat că îl va părăsi.

Anne și Kirk au avut doi copii, pe nume Peter și Eric, însă Eric a murit în anul 2004, din cauza unei supradoze accidentale de alcool și medicamente.

Actorul mai are doi copii, Michael și Joel, dintr-un mariaj anterior, cu Diana Douglas, încheiat în anul 1951.

Kirk spune că soția sa l-a cucerit cu umorul, pe care și l-a păstrat toată viața.

Sursa: secretele.com

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md