05:15:41 08.12.2023
Stiri

Duel VERBAL între Maia Sandu și Andrian Candu: „Înțeleg de ce e speriat. ARDE”; Candu: „Ne spuneți, totuși, dacă v-a vizitat Petrenco joi pe înserate la sediul PAS?”

Politică 15.05.2017 10:13 Vizualizări5520 Autor: Ziarul National
Duel VERBAL între Maia Sandu și Andrian Candu: „Înțeleg de ce e speriat. ARDE”; Candu: „Ne spuneți, totuși, dacă v-a vizitat Petrenco joi pe înserate la sediul PAS?”


Acuzată de spicherul Andrian Candu că ar face presiuni imense pentru ca Parlamentul European să nu acorde ajutorul macro-economic de 100 de milioane de euro R. Moldova și că ar colabora ascuns cu președintele Igor Dodon, lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, îi răspunde malițios președintelui Parlamentului.

„Ceva se întâmplă cu președintele Parlamentului… Cândva sigur de sine și calm, de la o vreme e tot mai nervos și incoerent. Ieri promova uninominalul, azi susține mixtul, mâine - cine știe ce-i mai trăsnește prin cap? Vrea să ia pâinea trollilor, spune minciuni, visează alianțe și întâlniri nocturne. Înțeleg de ce e speriat. Arde. Iar Nașul ar putea să-i întoarcă colacii”, a fost comentariul Maiei Sandu.

Candu nu a rămas dator și i-a adresat câteva întrebări Maiei Sandu.

„Dna Maia Sandu, ne spuneți, totuși, dacă v-a vizitat Petrenco joi pe înserate la sediul PAS? La vizita aceea nocturnă mă refer. Nu că ar fi o problemă, dar vă cam bâlbâiți și nu înțelegem răspunsul. Poate a venit să adere la PAS, poate faceți aripa extremistă ANTIFA la PAS, sunteți liberă să faceți ce doriți. Dar răspundeți cu DA sau NU și țineți cont că sunt oameni care pot să confirme, inclusiv câte ore a stat și v-a consultat. Poate ne relatați și cât de surprinși au fost alți participanți la această întâlnire nocturnă când l-au văzut acolo pe Petrenco, venit la invitația dvs.? Rezultatul l-am văzut. V-a adus protestatari curat „proeuropeni”. După ce recunoașteți, mai am câteva întrebări mai delicate, inclusiv despre cum ați strâns bani ilegal de la participanții la întâlnirea nocturnă pentru acest protest, dar le luam pe rând, căci văd că vă emoționați la fiecare cuvânt, ca fostul dvs. șef din PLDM. P.S. Vă dau o soluție - să ieșiți din această situație urâtă, spuneți că Petrenco este liderul organizației extremiste ANTIFA care e ONG și face parte din „societatea civilă” care organizează proteste”, a scris spicherul pe o rețea de socializare.

Amintim că Andrian Candu a declarat vineri că Maia Sandu și Andrei Năstase ar avea instrumentele necesare pentru a face presiuni imense pe lângă Parlamentul European, pentru ca UE să amâne acordare ajutorul macroeconomic de 100 de milioane de euro pentru R. Moldova.

De asemenea, Candu a spus că între Maia Sandu și Igor Dodon ar exista o înțelegere de colaborare.

„Ați văzut cum radia de bucurie președintele Dodon în această dimineață? Reiese că e un bun cadou făcut de către Maia Sandu lui Igor Dodon. Cunoaște și cunosc despre discuția nocturnă dintre Maia Sandu și Grigore Petrenco și despre discuția care se referă la proteste. Mă întreb dacă după această întâlnire nocturnă cu Petrenco nu a existat o altă întâlnire cu președintele Dodon? Așa cum nu au reușit să oprească programul cu FMI, așa nu vor reuși și cu suportul acordat de UE”, a menționat vinerea trecută Candu.

Menționăm că Maia Sandu a negat că s-ar fi întâlnit cu Petrenco să discute despre protestele anunțate din fața Parlamentului împotriva schimbării sistemului electoral din R. Moldova.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md