01:24:36 26.06.2024
Stiri

Dieta cu BICARBONAT DE SODIU i-a fost fatală unei femei

Știri 11.10.2017 07:03 Vizualizări2838 Autor: Ziarul National
Dieta cu BICARBONAT DE SODIU i-a fost fatală unei femei Sursa: realitatea.net


Femeia în vârstă de 49 de ani a ajuns la spital cu intestinele perforate, după ce a urmat o cură de slăbire cu bicarbonat de sodiu.

Elena Popa a ajuns în stare critică la spital, cu intestinele perforate din cauza substanţei îngurgitate amestecată cu apă minerală carbogazoasă.

Medicii vasluieni au supus-o unei operaţii şi totul părea că s-a rezolvat. Elena era pe punctul de a se externa, dar, după 17 zile de la operaţie, inima femeii a cedat. Familia este acum în stare de şoc şi se pregăteşte de funeralii.

Elena Popa începuse o cură de slăbire în care folosea bicarbonatul de sodiu alimentar. Într-una din zile, a asociat substanţa cu apă minerală carbogazoasă şi, povestesc cei apropiaţi, cu struguri.

Se pare că această combinaţie s-a dovedit fatală pentru că femeia a ajuns, în stare critică, la Spitalul Judeţean Vaslui, cu intestinul subţire perforat. A fost supusă unei intervenţii chirurgicale care s-a dovedit un real succes.

După intervenţia chirurgicală, Elena Popa a fost mutată în secţia AŢI şi ţinută sub strictă supraveghere medicală. După 17 zile totul părea că duce spre vindecare. Femeia se simţea bine, putea să meargă pe propriile picioare şi medicii se pregăteau să o externeze. Din păcate, totul a luat o întorsătură ciudată şi, zilele trecute, Elena Popa a decedat, chiar pe garda doctorului care o operase. Nimeni nu-şi explică ce s-a întâmplat.

Sursa: realitatea.net


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md