11:42:05 04.07.2022
Stiri

Despre furnicile din capul lui Lukașenko

Actualitate 20.03.2022 10:10 Vizualizări1919 Autor: Ziarul National
Despre furnicile din capul lui Lukașenko


Trustia, elegii politikoase

Ieri am dicutat despre igiena capului și profilactica maladiilor perceptive și reflexive. Cum să te ferești de riscul de a vorbi cai verzi pe pereți, de a simți enorm și a vedea monstruos?

„Vecinul meu de stânga, de exemplu, vede pretutindeni furnici; la început le vedea doar pe masă, apoi ele au început a i se băga în farfurie, în strachină și chiar în gură. Acum el crede că furnicile minuscule i-au pătruns, prin urechi, în cap și i se plimbă printre circumvoluțiuni, îl gâdilă, îl furnică și îl împiedică să gândească”, spuse Dr. P. Stuh.

„Mie mi se pare că și lui Putin i-au intrat în cap niște himenoptere mesianice”, interveni Cozonac. „S-ar putea, fu de acord Colesovnazadov, ieri el spunea că Kievul este mama orașelor rusești, iar pe 24 februarie a început, nitam-nisam, să-l bombardeze”.

„El bombardează naziștii!” - strigă sanitara Vera, care îl admiră în taină pe Putin, îl iubește pe Șoigu și își face cruce, își scuipă în sân când îl vede pe Lavrov.

„Păi, da, furnicile mesianice din capul lui își fac drum printre neuroni și el vede pretutindeni naziști și rusofobi!” - remarcă Dr. P. Stuh.

„Nu e adevărat!”- se revoltă sanitara Vera. „Lukașenko a dezmințit categoric ipoteza fantezistă că Putin nu ar fi în deplinătatea facultăților sale psihice. Putin este o persoană complet sănătoasă la cap, a afirmat el, respingând speculațiile tirajate de presa occidentală și orientală (japoneză) pe această temă. „Ar trebui să vă scoateți din cap prostia asta”, a subliniat președintele belarus în exercițiu. „Noi suntem într-o relaţie de prietenie. Am acces la toate detaliile legate de el, pe cât posibil, atât în materie de chestiuni de stat, cât şi personale, spuse Lukașenko”, citi sanitara Vera de pe ecranul smartfonului său.

„Ucraina şi Crimeea, Belarus şi Moldova,/ asta este ţara mea!/ Ținutul Krasnoiarsk, Siberia și Regiunea Volga / Kazahstan și Caucaz, dar și Țările Baltice...” - se auzi din buzunarul lui Cornelius Linguriță și toată lumea începu să discute despre ringtones-uri.

Acum stau și mă gândesc dacă nu cumva furnicile o fi pătruns și în capul lui Lukașenko, cutreierându-i și găurindu-i creierul, și atunci nu e de mirare că pe el nu-l miră bombardarea Kievului și a Ucrainei întregi. Un om treaz nu se poate înțelege cu unul beat, dar doi afumați se înțeleg de minune între ei, chiar dacă uneori nu reușesc să-și exprime gândurile și sentimentele cu claritate.

Al vostru himenopterofob, călăreț de cai verzi, Ion Buraga

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.07.2022 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Platforma 2, CUB

01.07.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre sancțiuni

27.06.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Noua Românie mare” ...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md