02:46:56 26.09.2018
 
Stiri

Descoperire incredibilă a specialiștilor de la Harvard despre Adolf Hitler

Știri 05.04.2018 20:30 Vizualizări1992 Autor: Ziarul National
Descoperire incredibilă a specialiștilor de la Harvard despre Adolf Hitler Sursa: tophot.com

Un nou studiu al unei echipe de specialiști de la Universitatea Harvard arată că în urma analizei craniului, care a fost proprietatea serviciilor secrete rusești pentru o perioadă lungă de timp, Adolf Hitler a fost o femeie.

La sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, armata rusească a cucerit Berlinul și a descoperit buncărul în care s-a ascuns Hitler. Conform arhivelor istoriei, Hitler s-ar fi sinucis și astfel craniul său a fost prelevat de ofițerii ruși în semn de pradă de război. Acesta a fost transportat la Moscova, unde pentru mai bine de 50 de ani a purtat marca „top secret”.

Postul de televiziune History Channel va lansa un documentar serial cu privire la Hitler. Pentru ca documentația să fie cât mai convingătoare, mai multe mostre din presupusul craniu al lui Hitler, au fost trimise la un laborator specializat de la Universitatea Harvard pentru a fi analizate.

Studiul arată incredibilul fapt că Hitler a fost de fapt o femeie. Bineînțeles este posibil ca acel craniu să nu fi aparținut fostului lider german, dar nimeni nu acceptă această ipoteză.

„Teste similare ale unei echipe de specialiști din cadrul Universității din Connecticut, în 2009, au arătat același lucru pe care l-am descoperit și noi acum. Abia acum suntem capabili să recunoaștem acest aspect ciudat al istoriei. Cum a putut Hitler ascunde acest aspect al vieții sale pentru o perioadă atât de lungă? Această descoperire este intrigantă”, a declarat Hans Verner, unul dintre cercetători.

A fost Hitler o femeie?

Această teorie controversată a fost lansată pentru prima dată de istoricul elvețian Zerlig Abraham, în urmă cu circa 40 de ani. Acesta a fost profesor la Universitatea din Berlin în anii ’70 și a avut acces la anumite dosare medicale ale lui Hitler. Acolo au fost consemnate numeroase anomalii, care duceau pe oricine cu gândul că acesta ar fi fost o femeie și nu un bărbat.

Mai mult de atât, Abraham a avut ocazia să-l cunoască pe unul dintre medicii lui Hitler, în 1981, cu puțin timp înainte să moară. Acesta i-a pus la dispoziție numeroase informații, care atestau că Führer-ul ar fi fost o femeie.

Chiar dacă teoria controversată a fost făcută publică de nenumărate ori, în Germania a iscat numeroase proteste în rândul neonaziştilor. Din acest motiv nu a fost niciodată acceptată, dar cu toate acestea știința nu dă niciodată greș.

Sursa: tophot.com

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.09.2018 09:25 Nicolae Negru O nouă amăgeală: politicieni noi fără...

21.09.2018 11:19 Ziarul National Maria Șleahtițchi // Pe strada Lech K...

21.09.2018 09:27 Nicolae Negru Fantoma lui Filat sau diplopie

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md