08:42:45 08.12.2021
Stiri

DECLARAȚIE // „Dodon nu mai are niciun VIITOR politic”. DETALII despre întâlnirea SECRETĂ a socialistului cu Plahotniuc în Cipru

Politică 10.03.2016 11:20 Vizualizări47995 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE // „Dodon nu mai are niciun VIITOR politic”. DETALII despre întâlnirea SECRETĂ a socialistului cu Plahotniuc în Cipru


„Eu nu doar voi demonstra că Igor Dodon și Vlad Plahotniuc s-au aflat în același loc... Pentru că mi-a zis balabol (gură-spartă - n.r.) va răspunde și toată lumea va vedea în timpul apropiat cine este Dodon. Dodon, care este curcanul de buzunar al lui Plahotniuc, nu mai are niciun viitor politic și asta va fi demonstrat”, a declarat primarul de Bălți, Renato Usatîi, în cadrul unei emisiuni la postul public de radio.

Acesta a oferit detalii despre zborurile lui Dodon și Plahotniuc spre Larnaka, acolo unde s-ar fi întâlnit după ce Curtea Constituțională a luat decizia privind alegerea șefului statului prin vot direct.

„Dodon a plecat spre Cipru vineri, la ora 18.00. Plahotniuc l-a ajuns din urmă cu un avion privat, care aparține unei companii din Turcia. El zboară de obicei pe ruta Chișinău – Varna sau Chișinău – București. Ulterior, schimbă avioanele, pentru ca să-i pierdem urma. Eu nu-mi voi cere niciodată scuze de la Dodon, așa cum cere el. Dodon este un simplu curcan umflat, care la comanda lui Plahotniuc face ce trebuie. Dacă el are nevoie să sperie partenerii din exterior, atunci Dodon primește indicația să organizeze proteste la mai multe ambasade. Asta pentru ca Plahotniuc să poată spune că vin tancurile rusești”, a precizat Usatîi.

De asemenea, primarul de Bălți spune că dânsul nu este frustrat de faptul că nu va putea candida la funcția de președinte, ci Dodon este obsedat de această funcție.

„Vă mai spun că nimeni nu știa în țară ce decizie va lua CC pe 4 martie, dar Dodon deja spunea la 9.00 dimineața că va fi președinte. Asta în condițiile în care decizia a fost pronunțară după-amiază. Vă mai spun că el la TV le spune oamenilor că e cu Uniunea Vamală, iar atunci când se întâlnește cu partenerii externi spune că e cu Europa. Cert este că Dodon va rămâne tot timpul în poiata lui Plahotniuc până va fi prăjit”, a mai adăugat Renato Usatîi.

Amintim că Igor Dodon a solicitat scuze publice de la Usatîi, pentru că ultimul a spus că socialistul s-ar fi aflat în același loc cu Vlad Plahotniuc. „Ori își cere scuze publice, ori va fi considerat de socialiști un laș și un balabol (gură-spartă n.r.)”, a spus ieri Dodon.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

dimkadumitru 10.03.2016 12:05

Nu inteleg oamenii care fac astfel de declaratii.Oare nu mai au altceva ce face?Fumeaza sau ce? Se cam strica alianta NUD vad eu

Adevarul Istoric 10.03.2016 12:11

Renato difuzeaza informatii false si o parte din mass-media le tirajeaza ca ceasu - fara sa verifice autencitatea lor. Frumos, Moldova, ai "viitor"!

Dorin 10.03.2016 12:13

Curcanii utopici și găinațul politic primar de Bălți și cazino se trag de testicule în văzul lumii, molodeț, Renat cum nu are Dodon viitor politic așa nu ai nici tu ...

Viorel 10.03.2016 12:35

Oauuu, Renato stapăăă. ”Kuda ti baji printri copași? Palamaeș crenji” ))) Se vede clar că ești un balabol. Cu vreo citeva zile în urmă ai spus în presă că ai dovezi asupra lui Plahatniuc, dar nu se văd nu se aud:) La Bălți din tot ce ai promis nu ai făcut nimik iar aici pot să spun că ești un balabol. Și la felul cum te îmbraci și cum ai ras în centru te face să fii un Bomj Politic. Asta e realitatea, în loc de Renato ți-sar potrivi RUINĂ.

Dumitru j 10.03.2016 12:44

Renato in ultimul timp e un fel de ,,radio baba'' de la cere poti sa auzi doar cintari la karaoke si birfe despre toti si pentru toti. Da nu inteleg, de ce isi vorbeste de rau ,,drugul'' lui, Dodon, ca parca maninca din aceeasi mana :D

Dorin 10.03.2016 12:49

Parca erau prieteni... sau se cearta pentru a acumula popularitate?

Oleg 10.03.2016 13:26

Usatii mereu a fost si ramine a fi un Balabol. Balabolind a cistigat alegerile la Balti si balabolind vad ca se discrediteaza. Cum poti sa scoti asa prostii in presa fara sa ai vre-o proba??

violet 10.03.2016 13:42

tare astept, ca sa fie prajiti si dodon, si usatii, si plahotniuc, si toti cei ce m-ai fura acest stat necajit, sau vor sa fure

GIF 10.03.2016 15:24

Expresie de nivelul potrivit: "Dodon va rămâne tot timpul în poiata lui Plahotniuc până va fi prăjit"

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2021 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Un pas inedit, corec...

03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Considerați judicioase acțiunile CEC și ale justiției în cazul alegerilor locale noi de la Bălți: excluderea din cursă a candidatului Partidului „Șor”, Marina Tauber, și organizarea turului doi de scrutin pe 19 decembrie cu următorii doi candidați?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md