14:13:21 21.06.2024
Stiri

De ce BOALA trebuie privită ca o necesitate!

Știri 13.11.2018 18:02 Vizualizări1500 Autor: Ziarul National
De ce BOALA trebuie privită ca o necesitate! sursa: google.ro


Atunci când există dezechilibre energetice în corp, apare boala şi ea constituie o formă de exprimare, un semnal de alarmă că ceva nu funcţionează cum trebuie.

Dacă aceste semnale de alarmă nu ar apărea (şi se manifestă, de obicei, ca durere), noi nu am şti că ne aflăm în faza unui dezechilibru şi nici nu am putea lua măsuri. De aici, este evident că boala este o binecuvântare.

Ura nu se dizolvă prin ură

Eliminarea tensiunilor, a distorsiunilor interne, pe care corpul le traduce ca boală, nu se face prin acelaşi procedeu prin care s-a instalat. Altfel spus, dacă există o tensiune la nivelul unui organ, acea tensiune nu se poate elimina printr-o tensiune nouă, ci trebuie creată o supapă de eliminare.

Acea supapă nu poate fi, desigur, un medicament pe care medicina alopată îl poate recomanda cu plăcere la minut, ci o energie de vibraţie superioară. Din acest motiv, ura nu se dizolvă prin ură, furia nu se elimină tot prin furie. Trebuie creată o energie superioară, înaltă, care să anuleze acea negativitate.

Un optimist trăieşte în plus cu cel puţin 15 ani faţă de un pesimist

Cum bine ştim, ura şi furia, împreună cu frica, dau cele mai grave boli de pe pământ. Sunt afectaţi ficatul, creierul, plămânii, inima, ochii, stomacul. Şi toate acestea se întâmplă doar pentru că am trăit câteva minute de negativitate. Nici nu este nevoie să fim furioşi toată ziua pentru ca muşchii să fie extenuaţi (şi aici discutăm inclusiv de muşchiul cardiac!).

Pentru a se repune „pe picioare” după două ore de ură sau de frică, inima are nevoie de minimum 24 de ore! Să ne închipuim ce înseamnă acest fapt dacă urâm în permanenţă pe cineva sau ceva: ne urăm vecinul, şeful, jobul, soţul etc. Poate că acum ne este mult mai simplu să înţelegem de ce nu trebuie să fim negativişti. Un optimist trăieşte în plus cu cel puţin 15 ani faţă de un pesimist/negativist.

Boala conţine în ea însăşi seminţele vindecării

Când apare boala în organism, ştim deja că dezechilibrul a fost instalat şi căutăm metode de salvare. Uneori, acele metode oferite de medicina alopată dau rezultate destul de rapide, însă orice medicament ingerat constituie o substanţă străină corpului, pe care el o tolerează sau nu.

Dacă o tolerează, ne ajută să ne refacem mai repede, fără să anuleze cauza care a generat dezechilibrul, dar dacă nu o tolerează, atunci avem o problemă în plus. Spuneam mai sus că avem nevoie de o energie superioară pentru a ne vindeca de boală.

Singura modalitate prin care ne putem ajuta corpul spre vindecarea lui este să acceptăm boala ca pe un semnal de alarmă, nu ca pe o nenorocire. Apoi, cu toată fiinţa noastră, să ne iertăm pe noi înşine şi pe ceilalţi.

În cele din urmă, să încercăm să cultivăm o atitudine de recunoştinţă şi de mulţumire faţă de boala care a apărut, pentru că ea conţine, în ea însăşi, seminţele vindecării. Trebuie doar să le descoperim.

Sursa: secretele.com


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md