11:28:18 25.05.2019
 
Stiri

Dacă ai aceste trăsături de caracter, PREFERI să trăiești singur

Știri 06.12.2018 20:03 Vizualizări659 Autor: Ziarul National
Dacă ai aceste trăsături de caracter, PREFERI să trăiești singur foto simbol

Există multe concepții greșite în ceea ce privește conceptul singurătății. Se crede că este vorba despre oamenii care nu au abilitățile necesare pentru a se conecta cu alții.

Însă acest stereotip nu reușește să includă faptul că există mai mult de un tip de persoane singuratice. Există și acele persoane care aleg această viață și acelea care au anumite trăsături de caracter sau care fac anumite alegeri în viață. Iată cum îți poți da seama dacă preferi să trăiești singur!

Unii oameni au pur și simplu o nevoie scăzută de afiliere. Există o diferență mare între persoanele care preferă singurătatea și cele care sunt forțate să stea singure. Indiferent dacă alegi să trăiești singur din cauza experiențelor din trecutul tău sau pur și simplu te-ai născut astfel, este o parte importantă a persoanei tale. Nu ești prins în acest stil de viață și forțat să fii singur. În schimb, te bucuri cu adevărat de personalitate.

Caracteristici care arată că preferi să trăiești singur

Ții la limitele personale

Ai petrecut ceva timp pentru a-ți stabili limitele personale, pentru a te asigura că ești în siguranță. Din acest motiv, consideri valoroase aceste limite. Vei accepta în viața ta doar oameni care respectă aceste limite, iar tu la rândul tău faci același lucru. Cu toate acestea, dacă cineva îți ignoră limitele, atunci nu ai nicio problemă cu a elimina acea persoană din viața ta.

Ești o persoană deschisă

Acest lucru te poate surprinde, dar multe persoane presupun că cei care preferă să se distanțeze de ceilalți fac acest lucru din cauza unei viziuni rigide asupra vieții. Cu toate acestea, este valabil și contrariul. Îți place să explorezi și să afli alte perspective, opinii și moduri de viață. Îți place să îți extinzi cunoștințele și vei fi fericit să porți o conversație cu oricine, cât timp este dispus să îți arate același respect în schimb.

Știi că timpul este valoros

Știi faptul că timpul nu este un lucru pe care ți-l poate garanta cineva. Nimeni nu știe cât timp are în viața sa. Drept urmare, le respecți timpul celorlalți, întotdeauna ajungi la timp și gestionezi programul tău cu înțelepciune. De asemenea, îți prețuiești timpul foarte mult, alegi să lucrezi inteligent pentru a îmbunătăți productivitatea.

Ai o intuiție puternică

Atunci când te uiți în trecut, îți dai seama că ai avut mereu o intuiție puternică. Chiar mai important de atât, ai ajuns să îți dai seama că atunci când ai încredere în intuiția ta, ai doar de câștigat. Abilitatea ta de a recunoaște acest lucru și de a-ți asculta intuiția te-a ajutat în trecut și va continua să te ajute. Nu subestima niciodată puterea intuiției tale.

Te iubești

Aceasta este o trăsătură incredibil de importantă pentru cei care-și trăiesc viața ca singuratici, deoarece toată lumea are nevoie să se simtă iubită pentru a descoperi fericirea mentală, emoțională și spirituală.

Diferența este că nu ai nevoie de această dragoste dintr-o sursă exterioară. Te iubești cu adevărat și îți accepți calitățile și defectele care te fac o persoană unică. Acest nivel de iubire de sine este rar, dar incredibil de important. Continuă să faci asta, ești ca un diamant neșlefuit. Iar alte persoane te admiră pentru acest lucru.

Eviți dramele

Dacă îți place să trăiești singur, nu înseamnă că nu vrei să fii în preajma oamenilor. Pur și simplu ești selectiv. Nu există loc în viața ta pentru stres și enervarea cauzată de drame. De aceea, vei evita persoanele care te pun în această postură. Nu ești interesat de grupurile care nu fac decât să bârfească. În schimb, preferi să ai o discuție de calitate cu o singură persoană.

Sursa: eva.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.05.2019 12:20 Ziarul National Victor Chirilă // Poate un popor să-ș...

24.05.2019 09:19 Nicolae Negru Alianța ACUM-ACUM, un joc steril care...

20.05.2019 09:18 Nicolae Negru Degeaba ne numim unioniști…

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md