01:55:36 15.06.2024
Stiri

Cum organizezi acasă o PETRECERE de Ziua Femeii

Știri 08.03.2017 08:35 Vizualizări2816 Autor: Ziarul National
Cum organizezi acasă o PETRECERE de Ziua Femeii Sursa: acasa.ro


Vrei ca 8 martie să fie o zi specială pentru soţia ta? O bună idee ar putea fi organizarea unei petreceri de Ziua Femeii ! Ce ar trebui să faci, dacă vrei ca party-ul să aibă loc acasă, află în continuare!

Trimite invitaţiile

Chiar dacă a mai rămas puţin timp până la Ziua Femeii, nu ar strică să le transmiţi celor apropiaţi că organizezi o petrecere de 8 martie prin intermediul unei invitaţii. Cea mai bună şi rapidă variantă este cea a invitaţiilor trimise via Facebook.

La fel de bine, poţi reuni gaşca de prieteni şi membrii familiei telefonând fiecăruia în parte. Important este că aceştia să nu îşi fi făcut deja alte planuri de 8 martie! În situaţia în care descoperi că apropiaţii au şi alte planuri, gândeşte-te la o soluţie salvatoare: fie organizezi o petrecere de scurtă durată, fie o amâni cu o zi, pentru ca toată lumea să poată să fie prezentă.

Pregăteşte casa

În ziua petrecerii, femeia în cinstea căreia organizezi petrecerea ar trebui să aibă activităţi în exteriorul casei, astfel încât tu să te poţi ocupa în voie de amenajarea locuinţei pentru party. Cum, cel mai probabil, ea va fi la serviciu, profită de timpul liber pe care îl ai la dispoziţie pentru a te asigura că locuinţa este suficient de curată, pentru a pregăti masa şi eventualele obiecte decorative (baloane, spre exemplu). O idee ingenioasă ar putea fi şi crearea unui banner cu numele femeii sărbătorite, astfel încât ea să se simtă şi mai specială!

Gândeşte-te la mâncare

Meniul nu ar trebui să fie unul complex, mai ales dacă vrei ca petrecerea să fie una surpriză, iar tu (în colaborare cu alţi membri ai familiei sau amici) să fii cel care pregăteşte preparatele culinare. Aperitivele pot lua forma unor sandvişuri de mici dimensiuni, de pildă. În plus, nu este cazul să ai mustrări de conştiinţă dacă alegi să comanzi o parte dintre mâncărurile pe care plănuieşti să le serveşti la party! În acest fel, te asiguri că îţi păstrezi energia pentru petrecerea propriu-zisă!

Alte idei de party

Pentru ca ziua de 8 martie să fie una cu adevărat specială, nu este nevoie să organizezi neapărat o petrecere la lăsarea serii, una la care să serveşti mâncare sau care să aibă invitaţi. Poţi opta, la fel de bine, pentru un party care să aibă drept temă ceaiul englezesc de la ora 5 sau poţi transforma Ziua Femeii într-un prilej de a răsfăţa acea femeie specială din viaţa ta, pregătindu-i o masă copioasă.

Şi în aceste situaţii, decorul este important. Spre exemplu, dat fiind faptul că 8 martie este şi o sărbătoare a primăverii, nu ezita să decorezi casa cu flori de sezon, cum ar fi zambilele şi lalelele. Masa poate fi la rândul său decorată cu un buchet frumos de flori de primăvară sau cu flori în culori pastelate.

În plus, nu uita să pregăteşti masa cum se cuvinte pentru răsfăţul culinar rezervat zilei de 8 martie, folosind o faţă de masă şi şerveţele curate albe, simple sau cu motive florale, plus tacâmuri de ocazie. În situaţia în care ai şi invitaţi, nu uita să marchezi din timp locul fiecăruia cu ajutorul unui cartonaş cu motiv floral pe care să treci cel puţin prenumele.

Sursa: acasa.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md