23:47:32 01.03.2024
Stiri

Chirtoacă pune pariu cu vicecomisarul capitalei

Social 29.04.2013 10:01 Vizualizări2720 Autor: Ziarul National
Chirtoacă pune pariu cu vicecomisarul capitalei


Municipiul Chișinău este pregătit pentru sărbătorile de Paști. Vicecomisarul municipiului Chișinău Silviu Mușuc dă asigurări că atât la capitolul curățenie, cât și la capitolul asigurarea ordinii publice, autoritățile sunt pregătite pentru noaptea Învierii și Paștele Blajinilor.

”În toate cele 47 de cimitire din Chișinău și suburbii va fi asigurată ordinea publică. Poliția va patrula începând cu orele 7.00 și până când nu va mai fi nicio persoană în cimitir. Persoanele în stare de ebrietate vor fi duse la Spitalul ”Sfânta Treime”, iar cele care vor fi însoțite de rude, la domiciliu”, a menționat vicecomisarul capitalei în cadrul ședinței operative de astăzi a primăriei.

Totodată, potrivit acestuia, comercializarea băuturilor alcoolice în preajma cimitirelor va fi interzisă. Nu se va permite în acest an nici prepararea frigăruilor în cimitire.

”Hai să punem pariu că așa cum este interzis, colegii din presă o să găsească de aceștia?”, a spus pe un ton glumeț edilul capitalei Dorin Chirtoacă.

În replică, Silviu Mușuc a dat asigurări că nu va permite să se facă frigărui în cimitire. ”O să fiu acolo și duminică, și luni și o să interzicem acest lucru”, a menționat Mușuc.

Galina Munteanu

Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Spețoperația hibridă...

26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md