05:33:30 14.06.2024
Stiri

Controversatul „Borat” LOVEȘTE din nou America

Monden 18.07.2018 08:30 Vizualizări2039 Autor: Ziarul National
Controversatul „Borat” LOVEȘTE din nou America sursa: dcnews.ro


Comicul britanic Sacha Baron Cohen ironizează din nou America, la 12 ani după filmul său „Borat”, într-un nou serial care a stârnit deja controverse.

Primul dintre cele şapte episoade ale seriei „Who is America?” a fost difuzat duminică pe canalul de televiziune din SUA Showtime. Cunoscut pentru galeria sa de personaje inedite de la kazahul Borat la animatorul Ali G şi homosexualul austriac Brüno, Sacha Baron Cohen a devenit celebru şi pentru farsele cărora le-au căzut victime vedete sau oameni obişnuiţi.

Punând în scenă situaţii care frizează de multe ori absurdul, actorul denunţă abuzurile din societatea contemporană. Artistul foloseşte aceeaşi tehnică şi în noua sa emisiune, care a declanşat deja controverse chiar înainte de difuzarea primului episod.

Fosta candidată republicană la vicepreşedinţia Statelor Unite Sarah Palin, victima uneia dintre farsele comicului, a denunţat metodele acestuia şi umorul „pervers”.

Politiciana a povestit că a fost invitată la Washington pentru a dialoga cu un fost veteran aflat în scaun cu rotile, dar care, în realitate, era Sacha Baron Cohen. Fosta guvernatoare a statului Alaska îi reproşează lui Cohen, care este de asemenea producătorul şi scenaristul emisiunii, că „îşi bate joc de cei care au luptat şi au servit patria”.

Sursa: dcnews.roRomâniei îi pasă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

07.06.2024 09:22 Nicolae Negru Nicolae Negru // Începe marea curățenie?

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md