06:11:26 13.08.2022
Stiri

PROBE // Dodon s-a întâlnit cu Plahotniuc în Grecia: 30 august 2020, hotelul Pomegranate, Halkidiki

Actualitate 09.10.2020 11:58 Vizualizări93862 Autor: Ziarul National
PROBE // Dodon s-a întâlnit cu Plahotniuc în Grecia: 30 august 2020, hotelul Pomegranate, Halkidiki


*Scopul real al vizitei lui Igor Dodon de la finele lunii august curent în Grecia, când a ignorat sărbătorile naționale și a vrut să țină în secret deplasarea, a fost să se întâlnească cu Vlad Plahotniuc

*Un avion cu Plahotniuc la bord a aterizat la Thessaloniki, Grecia, la două zile după ce Dodon a ajuns acolo

*Întâlnirea dintre Dodon și Plahotniuc a avut loc pe 30 august, la hotelul Pomegranate din Halkidiki al lui Artiom Ceaika, acolo unde, potrivit ZdG, familia Dodon s-a odihnit în 2018

*Igor Dodon a ajuns la hotel cu un iaht care aparține prietenului lui Plahotniuc, bulgarul Vasil Bojkov ce se ascunde de justiția bulgară

*La întâlnirea „de taină” a participat și un oficial de la Kremlin

Vizita ad-hoc pe Muntele Athos

Călătoria ad-hoc pe Muntele Athos a președintelui Igor Dodon de la finele lunii august curent ar fi fost doar un pretext pentru public. Deși șeful statului și-ar fi dorit să țină în secret vizita respectivă, pe 28 august 2020 a fost nevoit s-o anunțe pe pagina sa de Facebook. O călătorie inopinată, neplanificată, despre care nu s-a anunțat din timp și care a fost pregătită în mare grabă de către oamenii președintelui.

În plină pandemie, în pofida restricțiilor de călătorie, ignorând sărbătorile oficiale ale Republicii Moldova și aniversarea căsătoriei sale cu Galina, Igor Dodon zboară de urgență în Grecia. Oficial, pentru „a se ruga pentru popor”.

Primul despre această călătorie a vorbit în spațiul public, pe data de 26 august, primarul de Bălți, Renato Usatîi.

CITIȚI și DOC // Dodon pleacă pe Muntele Athos să se roage pentru un nou MANDAT. Va fi însoțit de 14 BODYGUARZI, înarmați cu cinci PISTOALE. „Petea Corduneanu este în căutarea a 100 kg de BRÂNZĂ și a mai multor litri de vin”

El s-a referit la o scrisoare din 24 august trimisă de către Serviciul Pază și Protecție de Stat (SPPS) șefului Protocolului Diplomatic al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene în care solicita asigurarea coridorului pentru deplasarea lui Igor Dodon și a angajatilor SPPS către Aeroportul Internațional București pe 28 august 2020. La fel, și deputatul Iurie Reniță a confirmat o posibila călătorie a lui Igor Dodon către Grecia.

La început, Dodon a negat această informație, la fel ca serviciul său de presă. Important era ca această deplasare să reprezinte o taină.

Presa a scris în acea perioadă că, pe Athos, Dodon urma să se vadă și cu cineva din Federația Rusă. Să reținem acest amănunt, ne vom mai întoarce la el.Așadar, deși a negat două zile la rând călătoria, pe 28 august a anunțat-o personal pe paginile sale de pe rețelele sociale. A mers pe Athos, cu un zbor București – Thessaloniki. Reținem și acest oraș.

Apropo, pentru a putea efectua călătoria, Dodon s-a umilit într-atât, încât a mers în România fără onoruri, fără a fi invitat, fără a fi întâmpinat la nivel înalt. Umilință mare pentru un șef de stat, dar Dodon a trecut și peste aceasta. A fost mai puternică „credința”.

CITIȚI și Dodon recunoaște că merge pe Muntele Athos, dar spune că face acest lucru exclusiv pentru „poporul nostru”. Înainte de a se ruga „în smerenie” pentru moldoveni, șeful numără PĂCATELE opoziției

Dodon pleca în Grecia, în timp ce Plahotniuc își făcea bagajele în SUA

În timp ce Dodon pornea spre București pentru a ajunge la Thessaloniki, la un alt capăt de lume, Vlad Plahotniuc își făcea bagajele și părăsea teritoriul Statelor Unite ale Americii. Revenea în Europa, inclusiv la Thessaloniki.

În aceeași zi, pe 28 august curent, fostul partener-prieten (vezi imaginile cu kuliokul – n.r.) al lui Igor Dodon, Vlad Plahotniuc, pornește într-un „turneu european” și parțial asiatic. Plecarea lui Plahotniuc din SUA în acea zi a fost confirmată de Ziarul de Gardă, carea verificat datele deschise ale organelor pentru securitatea internă a SUA.

Vlad Plahotniuc apare iarăși în vizorul publicului la început de septembrie, pe Aeroportul Internațional Otopeni din București, într-un filmulet scurt plasat pe rețelele de socializare. Apoi, pe data de 10 septembrie e confirmată aflarea sa în Turcia.

Dar ce a fost până atunci? Unde s-a aflat Vlad Plahotniuc în perioada 28 august și până pe 1 septembrie?

Turneul european al lui Plahotniuc

Sursele Ziarului NAȚIONAL susțin că, pe 28 august, Plahotniuc, însoțit încă de cel puțin o persoană, a plecat cu o cursă regulată din Miami SUA către Berlin, Germania, unde a ajuns pe 29 august.

De ce Berlin? Aceleași surse spun că, pe Aeroportul Internațional Schönefeld din Berlin, Vlad Plahotniuc ar fi avut o întâlnire scurtă cu un oficial german. Nu se cunoaște subiectul discuției. Întâlnirea ar fi avut loc la Holiday Inn Berlin Airport, iar la aceasta ar fi asistat și cel puțin un reprezentant al Serviciului de imigrație al Guvernului german.

Ceea ce s-a întâmplat mai departe poate fi probat, inclusiv din surse deschise.

De la Berlin, Vlad Plahotniuc, însoțit de încă o persoană, a zburat spre Nice, Franța. Mai jos vă prezentăm un invoice achitat pentru zborurile charter pentru multiple destinații din Europa în zilele de 29, 30 și 31 august 2020. Zborurile sunt efectuate cu același aparat de zbor - CESSNA 525A Citation CJ2, cu numărul de înregistrare 9A-JSC, care aparține companiei croate Jung Sky.

De unde știm că este vorba despre Vlad Plahotniuc? Zborurile au fost achitate de către compania Vanguard International LTD din Emiratele Arabe Unite. Este compania pe care chiar Plahotniuc a declarat-o public în declarația sa de avere. Informația este confirmată și de Rise Moldova.

Plahotniuc este unicul acționar al acestei companii, de pe ale cărei conturi a fost făcut transferul către Jung Sky.

Iată facturile achitate - una de peste 30 000 de euro și alta de aproape 9 000 de euro:

Ambele facturi au fost eliberate pe 26 august 2020, exact în ziua când presa de la Chișinău scria despre călătoria lui Igor Dodon către Athos.

Plahotniuc la Thessaloniki

Pe 29 august, avionul cu Plahotniuc și însoțitorul său, ori așa cum a scris presa - însoțitoarea sa, aterizează la Nice, în Franța. Potrivit surselor noastre, acolo Plahotniuc s-ar fi văzut cu familia sa. Oligarhului moldovean îi este interzis accesul în Elveția, locul unde s-a stabilit familia sa, și acesta este nevoit să se întâlnească cu familia în alte state. Coasta de Azur e locul preferat de odihnă al familiei Plahotniuc. Presa a scris de mai multe ori despre petrecerile de lux ale fiului oligarhului, Timofei Plahotniuc, de la Cannes, Nice și Saint-Tropez.

De la Nice, pe 30 august, avionul 9A-JSC cu Vlad Plahotniuc și deja alți doi pasageri, zboară spre Thessaloniki, locul unde cu două zile mai înainte a aterizat și președintele Igor Dodon.

Cei doi nu au mai fost așa de aproape de la renumita întâlnire cu kuliokul din biroul lui Plahotniuc din Chișinău, în iunie 2019.

Informația de mai sus poate fi ușor verificată pe flightradar.com, site-ul unde poți analiza tot istoricul călătoriilor unui avion. Avem numărul de înregistrare al aparatului de zbor în ambele facturi – 9A-JSC.

Datele sunt publice și pot fi verificate AICI.Dodon, pe barca partenerului de afaceri al lui Plahotniuc

Așadar, pe 30 august, la 10 dimineața, Vlad Plahotniuc și cei doi însoțitori ai săi sunt în Thessaloniki. În același timp, la nici 100 de km de Thessaloniki, pe muntele Athos, sau prin apropiere, se afla și Igor Dodon.

Coincidență?

Tot în același timp, lângă portul Uranopolis, care este și poarta maritimă a muntelui Athos, se afla o barcă de viteză – MIRYANA, sub pavilion bulgăresc. Un iaht de lux de model JEANNEAU / NC37, în valoare de jumătate de milion de euro, care, în doar câteva ore, va duce un pasager foarte important spre hotelul Pomegranate din Halkidiki.

Conform site-ului MarineTraffic.com, site ce stochează informația despre mișcările bărcilor conectate la sistemul de poziționare marină AIS, această barcă era, la ora 11.00, în dimineața zilei de 30 august, în portul Uranopolis, acolo unde era și președintele Dodon.

Datele sunt publice și pot fi verificate pe marinetraffic.com.

Călătoria de la Uranopolis până la hotelul Pomegranade a durat maximum două ore.

Iar la ora 19.00, în aceeași zi, barca este localizată deja de către sistemul AIS exact în apropierea hotelului Pomegranate Wellnes SPA.

Iată și localizarea pe Google Maps a hotelului Pomegranate, unde în vara anului 2018, potrivit Ziarului de Gardă, Dodon și familia sa s-ar fi odihnit în Ville Royal Suite.

Atunci, Dodon a negat acest fapt și a acționat ziarul în judecată. Apoi, fiind întrebat direct dacă a fost acolo, „Da sau Nu”, a zis ca nu ține minte.

Acest hotel aparține fiului fostului procuror-șef al Federației Ruse, Artiom Ceaika. La invitația lui, în 2018, Dodon și familia sa s-au odihnit acolo.

Susele Ziarului NAȚIONAL afirmă că Dodon, Plahotniuc și misteriosul oficial din Federația Rusă, despre care a vorbit deputatul Iurie Reniță și primarul Renato Usatîi, s-au văzut tot acolo, la acest hotel de lux, cunoscut și îndrăgit de către Igor Dodon.

Ca să ne convingem că cei doi coordonatori de la Chișinău, Dodon și Plahotniuc, continuă să fie cei mai buni prieteni, vom reveni la nava cu care Dodon a fost adus la acest hotel - barca de lux MIRYANA, despre care am aflat mai multe lucruri din surse deschise, pe marinetraffic.com.

Barca operează sub pavilion bulgar și e deținută de New games AD, companie din Bulgaria care aparține controversatului om de afaceri Vasil Bojkov. Bojkov se află în prezent la Dubai, unde se ascunde de justiția de la Sofia, care a emis mandat de arestare pe numele lui, exact ca și în cazul lui Plahotniuc.

Bojkov este, de asemenea, și partenerul de business al lui Plahotniuc. Anume Bojkov este cel care i-a deschis drumurile spre EAU lui Plahotniuc și cu care acesta s-a văzut recent, acum câteva săptămâni, în Dubai, așa cum a declarat la Jurnal TV Alexandru Cozer.

Mai jos aveți dovada din registrul bulgar al companiilor înregistrate.

Să recapitulăm: Președintele Dodon, în regim de urgență, în plină pandemie, ignorând sărbătorile naționale ale Republicii Moldova, aniversarea căsătoriei sale și negând până în ultimul moment plecarea, ajunge pe 28 august în Grecia, în Uranopolis, unde oficial se va vedea cu stareții de pe Sfântul Munte, iar neoficial - cu starețul politicii de la Chișinău, Plahotniuc.

În aceleași zile, Plahotniuc părăsește pentru totdeauna deja SUA, fiind declarat non grata acolo, și revine în Europa. După o întrevedere la Berlin cu un oficial german și după ce se vede cu familia în Franța, zboară cu un charter spre Thessaloniki.

Ambii se întâlnesc la hotelul lui Ceaika, din Halkidiki, unde Dodon e adus de barca unui oligarh fugar bulgar, prieten și partener al lui Plahotniuc, semn că Plahotniuc a fost cel care a solicitat întâlnirea și a organizat-o. După această întâlnire, Plahotniuc zboară cu același avion 9A-JSC, pe 31 august, la București, unde la început de septembrie e filmat în Aeroportul Otopeni.

Toate informațiile și dovezile prezentate mai sus demonstrează fără echivoc că întâlnirea „de gradul zero” dintre Plahotniuc și Dodon, după marea ruptură din iunie 2019, a avut loc. Și Dodon nu a făcut nimic pentru a-l aduce pe Plahotniuc acasă timp de mai bine de o lună de atunci.

Igor Dodon, însă, neagă vehement întâlnirea cu Plahotniuc.

„Din 2019, din luna iunie, data de 7 iunie... au fost și acele înregistrări renumite... Ultima întrevedere am avut-o cu domnul Plahotniuc pe 7 iunie 2019. Sper foarte mult că următoarea întrevedere, dacă va avea loc, poate avea loc în unul dintre penitenciarele din R. Moldova”, a declarat Igor Dodon pentru Ziarul NAȚIONAL.

Intermediarul misterios de la Kremlin

La această întâlnire de taină, mai spun susele noastre, ar fi participat și un oficial de rang înalt de la Kremlin. Pe 29 august, acesta a zburat de la Moscova până în Thessaloniki cu o cursă charter, cu un avion privat fantomă - pe tot parcursul zborului a avut sistemul de identificare a navelor aeriene deconectat, nu figurează nici într-un registru și nu are număr de înregistrare, date despre proprietar sau cursa pe care o operează. Astfel se comportă doar navele top secrete în care se deplasează oameni în misiuni speciale. Oricum, pe flightradar nava se vede datorită radarelor de la sol care au identificat-o.

Mai mult, potrivit surselor noastre, în aeroportul din Thessaloniki, oficialul rus, însoțit de alte două persoane, cel mai probabil agenți de securitate, au folosit coridorul diplomatic pentru a intra și ieși din țară, evitând astfel identificarea sau fotografierea lor. La întâlnirea de la Pomegranate, oficialul rus și cei doi însoțitori ai săi au purtat tot timpul mască și nu au putut fi identificați vizual.

Vom reveni

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Ralphbat 05.06.2022 10:30

generic cialis vs cialis <a href=" https://tadalafilusi.com/# ">tadalafil</a>

StromNen 06.06.2022 12:09

[url=https://stromectolgf.online/#]buy stromectol online uk[/url] ivermectin 4000 mcg

IverExemo 06.06.2022 19:00

buy stromectol online uk <a href=" https://stromectolgf.online/# ">stromectol 6 mg dosage</a>

Ralphbat 10.06.2022 21:02

cheap cialis online <a href=" https://tadalafilusi.com/# ">price of cialis 20 mg</a>

ThomasNes 10.06.2022 21:56

[url=https://drwithoutdoctorprescription.site/#]prescription drugs without doctor approval[/url] best ed pills non prescription

Cameronadota 10.06.2022 23:26

dog antibiotics without vet prescription <a href=" https://drwithoutdoctorprescription.com/# ">without doctor prescription</a>

Cameronadota 11.06.2022 16:59

cheap pet meds without vet prescription <a href=" https://drwithoutdoctorprescription.online/# ">online prescription for ed meds</a>

ThomasNes 11.06.2022 22:05

[url=https://drwithoutdoctorprescription.com/#]buy prescription drugs without doctor[/url] prescription drugs without prior prescription

Ralphbat 11.06.2022 22:32

generic cialis tadalafil 20mg <a href=" https://tadalafilusi.com/# ">cialis pills</a>

Michaelgat 17.06.2022 05:14

https://sildenafilmg.online/# buy viagra online usa

Jamisonmoory 17.06.2022 07:38

п»їviagra pills <a href=" https://sildenafilmg.shop/# ">sildenafil</a> https://sildenafilmg.shop/# buy viagra online canada [url=https://sildenafilmg.online/#]viagra 100mg price[/url] best place to buy viagra online

BrandonDeatt 17.06.2022 22:59

mexican viagra <a href=" https://sildenafilmg.shop/# ">viagra</a>

Michaelgat 18.06.2022 04:31

https://sildenafilmg.com/ viagra without a doctor prescription usa

Jamisonmoory 18.06.2022 16:47

best over the counter viagra <a href=" https://sildenafilmg.online/# ">over the counter viagra</a> https://sildenafilmg.online/# order viagra online [url=https://sildenafilmg.online/#]buying viagra online[/url] viagra over the counter walmart

BrandonDeatt 18.06.2022 21:51

viagra from canada <a href=" https://sildenafilmg.online/# ">mexican viagra</a>

BrandonDeatt 19.06.2022 20:53

buy real viagra online <a href=" https://sildenafilmg.online/# ">best place to buy generic viagra online</a>

BrandonDeatt 20.06.2022 20:09

when will viagra be generic <a href=" https://sildenafilmg.shop/# ">where to buy viagra</a>

GeorgeChind 21.06.2022 22:38

doxycycline drug <a href=" https://doxycyclineforsale.life/# ">how to get doxycycline without prescription</a>

GeorgeChind 22.06.2022 17:41

zithromax cost uk <a href=" https://zithromaxforsale.shop/# ">buy cheap generic zithromax</a>

Stephentup 22.06.2022 18:28

https://zithromaxforsale.shop/# zithromax 250 mg tablet price

GeorgeChind 23.06.2022 12:47

prednisone 15 mg daily <a href=" https://prednisoneforsale.store/# ">prednisone 50 mg price</a>

RickyByday 23.06.2022 14:34

[url=https://prednisoneforsale.store/#]prednisone cream over the counter[/url] prednisone 20 mg

ShelbyFruiz 23.06.2022 18:20

[url=https://prednisoneforsale.store/#]where can i order prednisone 20mg[/url] prednisone 0.5 mg

HomerSes 23.06.2022 19:22

amoxicillin cephalexin <a href=" https://amoxilforsale.best/# ">generic amoxicillin 500mg</a> https://amoxilforsale.best/# amoxicillin 250 mg [url=https://prednisoneforsale.store/#]where to buy prednisone in australia[/url] purchase prednisone

Stephentup 23.06.2022 23:35

https://amoxilforsale.best/# amoxicillin tablet 500mg

Philipgenly 25.06.2022 22:22

lipitor purchase <a href=" https://buylipitor.store/# ">lipitor tablets 10mg price</a> https://buytadalafil.men/# tadalafil 10mg coupon [url=https://buylipitor.store/#]lipitor generic coupon[/url] order lipitor online

RickyByday 25.06.2022 22:52

lowest price tadalafil <a href=" https://buytadalafil.men/# ">cost of generic tadalafil</a> https://buytadalafil.men/# cheapest tadalafil us [url=https://buynolvadex.store/#]tamoxifen for men[/url] tamoxifen for men

HomerSes 26.06.2022 01:03

[url=https://buymetformin.best/#]metformin 500 mg tablets[/url] metformin 2000 mg

Anthonynon 26.06.2022 16:55

https://buynolvadex.store/# tamoxifen moa

Philipgenly 27.06.2022 09:26

lipitor 40 mg price in india <a href=" https://buylipitor.store/# ">lipitor generic price</a> https://buymetformin.best/# metformin 102 [url=https://buylipitor.store/#]lipitor price in india[/url] lipitor prescription cost

Edwardmully 27.06.2022 13:32

tamoxifen 20 mg <a href=" https://buynolvadex.store/# ">nolvadex 20mg</a>

Jeffreywathy 28.06.2022 05:45

can you buy neurontin over the counter <a href=" https://gabapentin.icu/# ">neurontin sale</a> https://gabapentin.icu/# neurontin 200 [url=https://cipro.best/#]where can i buy cipro online[/url] ciprofloxacin generic price

RobertStype 29.06.2022 06:47

https://cipro.best/# cipro online no prescription in the usa

Jeffreywathy 29.06.2022 14:56

non prescription erection pills <a href=" https://withoutprescription.store/# ">canadian drug</a> https://diflucan.icu/# buy diflucan otc [url=https://cipro.best/#]cipro 500mg best prices[/url] purchase cipro

JefferyDaw 30.06.2022 00:12

cheap ed pills <a href=" https://erectionpills.best/# ">medication for ed dysfunction</a>

RobertStype 30.06.2022 14:51

https://diflucan.icu/# how to get diflucan over the counter

Georgeved 30.06.2022 16:10

https://diflucan.icu/# diflucan 150 mg tablets

JefferyDaw 01.07.2022 07:51

antibiotics cipro <a href=" https://cipro.best/# ">ciprofloxacin</a>

Jeffreywathy 01.07.2022 10:33

cipro 500mg best prices <a href=" https://cipro.best/# ">ciprofloxacin generic price</a> https://erectionpills.best/# online ed medications [url=https://withoutprescription.store/#]canadian drugs[/url] pain meds online without doctor prescription

IsiahGip 01.07.2022 23:00

buy cipro cheap <a href=" https://cipro.best/# ">ciprofloxacin order online</a>

RobertStype 01.07.2022 23:05

https://diflucan.icu/# diflucan gel

Andrewskymn 02.07.2022 10:30

diflucan online paypal <a href=" https://diflucan.icu/# ">diflucan tablet 100 mg</a> https://gabapentin.icu/# neurontin 900 [url=https://diflucan.icu/#]diflucan 150 mg cost[/url] diflucan 150 australia

JefferyDaw 02.07.2022 15:34

buy cipro cheap <a href=" https://cipro.best/# ">cipro for sale</a>

Jeffreywathy 03.07.2022 06:23

ed meds online without doctor prescription <a href=" https://withoutprescription.store/# ">canadian drug pharmacy</a> https://diflucan.icu/# buy diflucan online no prescription [url=https://cipro.best/#]buy cipro[/url] cipro for sale

RobertStype 03.07.2022 07:14

https://erectionpills.best/# pills erectile dysfunction

IsiahGip 03.07.2022 11:37

can you buy diflucan over the counter in mexico <a href=" https://diflucan.icu/# ">how much is diflucan</a>

JefferyDaw 03.07.2022 23:18

buy ciprofloxacin over the counter <a href=" https://cipro.best/# ">cipro ciprofloxacin</a>

Jeffreywathy 04.07.2022 04:00

neurontin 300 mg cost <a href=" https://gabapentin.icu/# ">neurontin capsules</a> https://diflucan.icu/# diflucan drug [url=https://diflucan.icu/#]where to buy diflucan over the counter[/url] buying diflucan over the counter

Georgeved 04.07.2022 05:34

https://erectionpills.best/# best otc ed pills

RobertStype 04.07.2022 15:52

https://cipro.best/# buy generic ciprofloxacin

JefferyDaw 05.07.2022 07:49

ciprofloxacin generic <a href=" https://cipro.best/# ">ciprofloxacin 500 mg tablet price</a>

Jeffreywathy 05.07.2022 23:58

neurontin gel <a href=" https://gabapentin.icu/# ">neurontin prices generic</a> https://gabapentin.icu/# neurontin cost in canada [url=https://withoutprescription.store/#]amoxicillin without a doctor's prescription[/url] amoxicillin without a doctor's prescription

RobertStype 06.07.2022 00:46

https://diflucan.icu/# cheap diflucan online

IsiahGip 06.07.2022 13:37

canadian pharmacy online <a href=" https://withoutprescription.store/# ">prescription drugs online without doctor</a>

JefferyDaw 06.07.2022 15:23

diflucan 150 mg caps <a href=" https://diflucan.icu/# ">buy diflucan without script</a>

Andrewskymn 06.07.2022 23:33

best canadian online pharmacy <a href=" https://withoutprescription.store/# ">prescription drugs canada buy online</a> https://diflucan.icu/# diflucan online nz [url=https://diflucan.icu/#]diflucan 250 mg[/url] diflucan buy online

Michaelgew 07.07.2022 05:36

cheap clomid <a href=" https://clomidonline.icu/# ">clomid coupon</a>

StevenNek 08.07.2022 07:25

https://edpills.best/# best otc ed pills

FrankVoK 08.07.2022 16:43

clomid for sale <a href=" https://clomidonline.icu/# ">buy clomid</a>

Darrellacalm 08.07.2022 20:37

best ed pills <a href=" https://edpills.best/# ">natural remedies for ed</a>

Michaelgew 09.07.2022 04:26

new ed pills <a href=" https://edpills.best/# ">ed pills</a>

StevenNek 09.07.2022 15:59

https://doxycyclineonline.store/# purchase doxycycline

Davidblire 10.07.2022 01:06

https://stromectol.life/# stromectol 12 mg tablets

Darrellacalm 10.07.2022 10:25

is ed reversible <a href=" https://drugsonline.store/# ">pills for ed</a>

StevenNek 11.07.2022 00:44

https://edpills.best/# new treatments for ed

Michaelgew 11.07.2022 01:01

erectile dysfunction medicines <a href=" https://edpills.best/# ">ed drugs list</a>

FrankVoK 11.07.2022 12:14

ed doctors <a href=" https://drugsonline.store/# ">cialis without a doctor's prescription</a>

DanielTab 11.07.2022 13:12

[url=https://drugsonline.store/#]what type of medicine is prescribed for allergies[/url] erectile dysfunction medicines

StevenNek 12.07.2022 09:16

https://drugsonline.store/# how to cure ed

Michaelgew 12.07.2022 21:27

generic ivermectin <a href=" https://stromectol.life/# ">stromectol 3mg tablets</a>

FrankVoK 12.07.2022 21:47

stromectol tablets for humans <a href=" https://stromectol.life/# ">buy stromectol</a>

Robineffom 13.07.2022 13:55

order stromectol over the counter <a href=" https://stromectoltrust.com/# ">stromectol 12 mg tablets</a>

Brandonlob 13.07.2022 17:58

stromectol for humans for sale <a href=" https://stromectoltrust.com/# ">stromectol 12 mg tablets</a>

Robineffom 14.07.2022 05:43

stromectol 12 mg tablets <a href=" https://stromectoltrust.com/# ">stromectol</a>

Brandonlob 14.07.2022 07:33

stromectol 3 mg tablets price <a href=" https://stromectoltrust.com/# ">stromectol 12 mg tablets</a>

Phillipcrext 14.07.2022 16:36

stromectol <a href=" https://stromectoltrust.com/# ">tractor supply ivermectin for dogs</a>

JamesTew 15.07.2022 09:55

https://stromectoltrust.com/# stromectol 3mg tablets

Phillipcrext 16.07.2022 02:01

stromectol 12 mg tablets <a href=" https://stromectoltrust.com/# ">stromectol 12 mg tablets</a>

Jefferyped 16.07.2022 09:12

https://pharmacyizi.com/# generic viagra without a doctor prescription

Jefferyped 17.07.2022 14:14

https://pharmacyizi.com/# natural ed cures

ArthurBam 17.07.2022 18:48

https://pharmacyizi.com/# ed drugs list

Larrymum 18.07.2022 16:49

https://pharmacyizi.com/# online prescription for ed meds

Jefferyped 18.07.2022 19:14

https://pharmacyizi.com/# ed medications list

RichardSes 18.07.2022 23:42

drug pharmacy <a href=" https://pharmacyizi.com/# ">viagra without a doctor prescription</a>

ArthurBam 19.07.2022 08:13

https://pharmacyizi.com/# ed cures

Kevinnit 19.07.2022 10:02

https://pharmacyizi.com/# causes of ed

Jefferyped 20.07.2022 00:03

https://pharmacyizi.com/# ed dysfunction

Jefferyped 20.07.2022 08:08

https://pharmacyizi.com/# ed treatment pills

DouglasEvose 20.07.2022 14:09

https://pharmacyizi.com/# causes of ed

ArthurBam 20.07.2022 21:21

https://pharmacyizi.com/# legal to buy prescription drugs from canada

Pillgrels 21.07.2022 23:34

cheapest ed pills online <a href=" https://erectionpills.shop/# ">ed medications online</a>

Richardownes 22.07.2022 05:11

https://onlinepharmacy.men/# legitimate canadian pharmacy

GeraldAdave 22.07.2022 17:05

[url=https://canadiandrugs.best/#]ed meds online without doctor prescription[/url] non prescription ed pills

Pillgrels 23.07.2022 03:59

new ed drugs <a href=" https://erectionpills.shop/# ">herbal ed treatment</a>

Georgenar 23.07.2022 08:41

https://allpharm.store/# Super P-Force

GeraldAdave 24.07.2022 02:01

[url=https://onlinepharmacy.men/#]trustworthy canadian pharmacy[/url] pharmacy prices

Earnestcob 24.07.2022 02:40

cheapest pharmacy for prescription drugs <a href=" https://onlinepharmacy.men/# ">online pharmacy com</a>

Georgenar 25.07.2022 09:49

https://allpharm.store/# gastro health

GeraldAdave 25.07.2022 11:01

[url=https://erectionpills.shop/#]treatments for ed[/url] medication for ed

Pillgrels 25.07.2022 13:26

erection pills viagra online <a href=" https://erectionpills.shop/# ">ed pill</a>

Richardownes 25.07.2022 19:09

https://canadiandrugs.best/# buy prescription drugs

GeraldAdave 26.07.2022 20:11

[url=https://canadiandrugs.best/#]cvs prescription prices without insurance[/url] canadian pharmacy online

Georgenar 26.07.2022 22:46

https://erectionpills.shop/# natural ed medications

MatthewInore 27.07.2022 04:08

https://canadiandrugs.best/# amoxicillin without a doctor's prescription

Pillgrels 27.07.2022 20:18

ed treatments <a href=" https://erectionpills.shop/# ">top ed drugs</a>

Lelandwealf 30.07.2022 07:22

ivermectin kidney damage <a href=" https://stromectolbestprice.com/# ">п»їorder stromectol online</a>

JeffreyZipsy 30.07.2022 10:34

https://stromectolbestprice.com/# what is the active ingredient in ivermectin

CareyDycle 31.07.2022 01:20

[url=https://stromectolbestprice.com/#]what to expect after taking ivermectin for scabies[/url] ivermectin for demodex in humans

JeffreyZipsy 31.07.2022 19:53

http://stromectolbestprice.com/# ivermectin eye drops

Robertgowly 01.08.2022 02:18

stromectol and herbs <a href=" http://stromectolbestprice.com/# ">stromectol usa</a>

CalvinTum 01.08.2022 04:54

best ed drug <a href=" https://drugsbestprice.com/# ">best way to treat ed</a> https://drugsbestprice.com/# ed cure

Jameschern 01.08.2022 19:26

[url=https://drugsbestprice.com/#]comfortis for dogs without vet prescription[/url] ed trial pack

GerardSom 02.08.2022 05:28

https://drugsbestprice.com/# online ed meds

JamesNon 02.08.2022 17:34

best ed medication <a href=" https://drugsbestprice.com/# ">cheap pet meds without vet prescription</a>

MichaelExema 04.08.2022 11:31

prescription drugs online <a href=" https://medrxfast.com/# ">amoxicillin without a doctor's prescription</a>

DavidPut 05.08.2022 00:07

[url=https://medrxfast.com/#]canadian drugstore online[/url] best non prescription ed pills

DarnellSaw 05.08.2022 01:49

prescription drugs online <a href=" https://medrxfast.com/# ">legal to buy prescription drugs without prescription</a>

Williamdum 05.08.2022 07:04

https://medrxfast.com/# non prescription erection pills [url=https://medrxfast.com/#]sildenafil without a doctor's prescription[/url] ed meds online without doctor prescription

DustinArriz 05.08.2022 23:18

https://medrxfast.com/# legal to buy prescription drugs without prescription

Darrellpef 06.08.2022 03:08

legal to buy prescription drugs from canada <a href=" https://medrxfast.com/# ">prescription drugs canada buy online</a> https://medrxfast.com/# discount prescription drugs

DarnellSaw 06.08.2022 06:29

dog antibiotics without vet prescription <a href=" https://medrxfast.com/# ">prescription drugs</a>

DustinArriz 07.08.2022 08:12

https://medrxfast.com/# prescription drugs without prior prescription

DavidPut 08.08.2022 07:19

[url=https://medrxfast.com/#]prescription drugs online without[/url] prescription drugs online without

DustinArriz 08.08.2022 11:57

https://medrxfast.com/# canadian drug

DustinArriz 09.08.2022 15:17

https://medrxfast.com/# canadian drug pharmacy

DavidPut 09.08.2022 20:20

[url=https://medrxfast.com/#]canadian online drugstore[/url] buy prescription drugs

Darrellpef 09.08.2022 22:39

canadian drugstore online <a href=" https://medrxfast.com/# ">how to get prescription drugs without doctor</a> https://medrxfast.com/# prescription drugs canada buy online

DustinArriz 10.08.2022 18:28

https://medrxfast.com/# prescription drugs without prior prescription

DarnellSaw 11.08.2022 02:12

canadian drugstore online <a href=" https://medrxfast.com/# ">best ed pills non prescription</a>

DustinArriz 11.08.2022 21:14

https://medrxfast.com/# buy prescription drugs from india

Williamdum 12.08.2022 11:47

https://medrxfast.com/# buy prescription drugs from canada cheap [url=https://medrxfast.com/#]prescription drugs online without[/url] buy prescription drugs without doctor

DustinArriz 12.08.2022 23:58

https://medrxfast.com/# buy prescription drugs from canada

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.08.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Guvernul Nataliei Ga...

08.08.2022 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dacă Putin îi ucide ...

05.08.2022 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Himera URSS și front...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md