05:29:06 04.06.2020
 
Stiri

Cetățenii R. Moldova, îndemnați să-și achite ONLINE facturile la energia electrică: „Plătește cât poți ca sectorul să dispună de mijloace suficiente pentru a asigura continuitatea livrării”

Economie 26.03.2020 12:06 Vizualizări1551 Autor: Ziarul National
Cetățenii R. Moldova, îndemnați să-și achite ONLINE facturile la energia electrică: „Plătește cât poți ca sectorul să dispună de mijloace suficiente pentru a asigura continuitatea livrării”


Cetățenii R. Moldova sunt îndemnați de către principalul furnizor de energie electrică din R. Moldova, „Premier Energy” SRL, să-și plătească facturile pentru a asigura furnizarea neîntreruptă a energiei electrice.

Ținând cont de starea de urgență decretată în R. Moldova în legătură cu extinderea pandemiei de COVID-19, furnizorul recomandă achitarea online a facturilor.

„Înțelegem că accesul la platformele online ar putea să nu fie posibil sau să fie mai dificil de utilizat pentru unele familii. De aceea, dorim să informăm consumatorii noștri casnici, în special cei aflați în asemenea situație, despre posibilitatea prelungirii perioadei de plată fără riscul de a fi deconectați de la rețea”, se arată într-un comunicat de presă al „Premier Energy” SRL.

CITIȚI și FĂRĂ PENALITĂȚI // Consumatorii din R. Moldova NU pot fi deconectați, în perioada stării de urgență, de la energia electrică, gaze sau apă potabilă

Aceeași sursă precizează că o eventuală întârziere de durată a plăților poate conduce la probleme serioase de lichiditate în sectorul energetic.

„Lipsa de lichiditate, în cazul în care va deveni de durată, va afecta întreg lanțul de furnizare a energiei electrice și, prin urmare, poate pune în pericol continuitatea livrării acestui serviciu strategic pentru populație și pentru economia țării. Din fiecare 100 de lei pe care consumatorii îi achită în factură, aproape 60 de lei sunt direcționați spre plata energiei achiziționată de la furnizorul Energocom, care, la rândul său, trebuie să o achite către Termoelectrica, Centrala de generare de la Cuciurgan și pentru energia importată din Ucraina”, explică „Premier Energy” SRL.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Oleg 26.03.2020 12:27

Totodata in mesajul prin e-mail este stipulat: Vă rugăm să achitaţi factura pentru consumul de energie electrică pîna la termenul limită indicat.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.06.2020 11:37 Ziarul National DOC // După ce s-au „odihnit” în peri...

01.06.2020 09:41 Nicolae Negru Nicolae Negru // Refugiul lui Ion Chicu

29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md