14:49:49 21.06.2024
Stiri

Cetăţean elveţian, ARESTAT în România pentru act sexual cu minori

Social 17.03.2017 16:40 Vizualizări1815 Autor: Ziarul National


Cetăţean elveţian, ARESTAT în România pentru act sexual cu minori foto simbol

Tribunalul Sălaj a dispus arestarea preventivă a lui Lombriser Wendelin, cetăţean elveţian, şi a Mihaelei Boldijar, aceştia fiind acuzaţi de act sexual cu un minor, respectiv trafic de minori, într-o cauză a DIICOT. Victimele sunt minori cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2015, inculpatul Lombriser Wendelin, cetăţean elveţian care se afla pe teritoriul României de mai mult timp, a căutat şi identificat pe teritoriul judeţului Sălaj dar şi pe raza judeţului Sibiu, mai mulţi copii vulnerabili care să accepte să întreţină relaţii sexuale cu acesta, în schimbul unor sume modice de bani.

Inculpatul Lombriser Wendelin s-a orientat în principal spre copii proveniţi din familii dezorganizate sau foarte sărace, neaflaţi sub supravegherea părinţilor, care cerşeau sau îşi câştigau existenţa căutând alimente, haine şi fier în containere”, explică procurorii DIICOT într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în anul 2015, Lombriser Wendelin ar fi abordat-o în faţa gării din Sibiu pe inculpata Boldijar Mihaela. Femeia ar fi petrecut mult timp în zona respectivă, locuind într-o baracă amenajată în apropierea gării. Astfel, bărbatul i-ar fi propus acesteia să-i caute „copii minori, de sex masculin, în vederea satisfacerii plăcerilor sexuale, în schimbul unor sume de bani”, spun procurorii.

„În acest context, profitând de naivitatea victimelor specifică vârstei precum şi de lipsurile materiale, inculpata Boldijar Mihaela a recrutat mai mulţi minori, cu vârste cuprinse între 12-16 ani ce proveneau din familii foarte sărace de pe raza unei localităţi din judeţul Sibiu şi care îşi câştigau existenţa singuri prin cerşit pe raza oraşului Sibiu”, precizează DIICOT.

Cei doi au fost reţinuţi miercuri, joi fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: mediafax.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md