07:20:15 21.05.2024
Stiri

Pedofil infectat cu HIV, reţinut la Iaşi. Cum RACOLA copiii pe Internet

Actualitate 08.03.2018 09:59 Vizualizări21371 Autor: Ziarul National
Pedofil infectat cu HIV, reţinut la Iaşi. Cum RACOLA copiii pe Internet sursa: realitatea.net


Atenție, părinți, la ce fac copiii pe rețelele de socializare! Un bărbat din Iași a fost arestat pentru că a racolat minori pe Internet, a făcut sex și materiale pornografice cu aceștia. Inculpatul este și infectat cu HIV. Victimele lui sunt toți băieți și au vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Bărbatul mai este cercetat într-un alt dosar în care este suspectat că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor de 13 ani dintr-un centru de plasament.

Bărbatul din Iași, în vârstă de 33 de ani, vorbea cu minori pe Facebook de pe conturi false, apoi discuțiile continuau pe pagina sa reală. A încercat să se vadă cu 15 minori, dar a reușit să convingă doi, iar cu unul ar fi întreținut relații sexuale. Toți copiii provin din mediul rural.

„Inculpatul şi-a atribuit vârste între 13-15 ani, în realitate el având 33 de ani. Ulterior câştigării încrederii victimelor şi a dezvoltării unor relaţii de amiciţie în mediul virtual cu aceştia, minorii erau testaţi de inculpat în ceea ce priveşte preferinţele lor sexuale. Va trebui să stabilim care dintre minori, dintre victime, au şi avut raporturi sexuale şi trebuie făcute verificări să vedem dacă, în urma acestor raporturi sexuale, a rezultat infectarea victimelor”, spune Cătălin Prisăcaru, procuror-șef DIICOT Iași.

Bărbatul îi ademenea pe copii cu plimbări cu mașina

„În momentul în care relaţia dintre cel care iniţia aceste comunicări cu minorii se modifica şi se ajungea ca minorul victimă să intre în relații de comunicare virtuală cu inculpatul de pe contul său real din reţeaua de socializare, aceştia se întâlneau, inculpatul îi plimba cu maşina, îi scotea la suc, socializau”, mai spune procurorul-șef DIICOT Iași.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a stat de la vârsta de cinci ani într-un centru de plasament. Aici ar fi întreținut relații sexuale cu alți băieți. El mai are opt frați, majoritatea crescuți în centre de plasament.

Sursa: realitatea.net


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md