08:09:30 06.12.2021
Stiri

Ce spune despre tine POZIŢIA în care stai aşezat de obicei

Știri 25.02.2017 16:30 Vizualizări1987 Autor: Ziarul National
Ce spune despre tine POZIŢIA în care stai aşezat de obicei Sursa: sharethis.ro


Psihologii care au studiat limbajului corpului afirmă că poziţia în care stăm poate să spună multe despre personalitatea noastră şi despre felul nostru de a fi, deoarece poziţia pe care o luăm este setată la nivel subconştient fără ca noi să ne dăm seama de acest lucru.

Iată deci ce spune poziţia în care stăm aşezați despre personalitatea noastră.

Genunchi lipiţi, tălpile în părţi

Aceşti oameni cred că problemele dispar dacă te ascunzi de ele. Uneori această metodă funcţionează, însă de cele mai multe ori nu prea. În acest caz aceşti oameni preferă să îi vadă vinovaţi pe alţii. Pe de altă parte, aceşti oameni sunt foarte comunicativi. Sunt creativi sunt puţin infantili, fiind genul care spun mai întâi şi apoi gândesc ce au spus.

Picior peste picior

Aceşti oameni sunt visători şi au o imaginaţie bogată. Iubesc să se gândească la ce ar fi fost dacă …şi nu se plictisesc niciodată. Aceşti oameni mereu generează idei noi şi interesante, adoră să călătorească şi să facă cunoştinţă cu oameni noi.

Acest tip de oameni nu vor aştepta ziua de luni pentru a începe să facă ceva, preferând să acţioneze direct. A fi mereu în schimbare şi mişcare este ceva specific lor şi pentru ei nu este o problemă să se mute în alt oraş sau chiar în altă ţară.

Tălpile la un loc cu genunchii în părţi

Aceşti oameni ştiu ce înseamnă confortul şi sunt gata să petreacă ore în şir alegând un simplu parfum sau o cremă pentru ten. Au o relaţie specifică cu obiectele de vestimentaţie şi sunt foarte capricioşi.

Deseori sunt înconjuraţi de haos însă în această dezordine a lor poate fi observată o logică: ei îşi vor găsi lucrurile cu ochii închişi. Aceşti oameni nu se pot concentra pe un singur lucru şi pot fi uşor distraşi.

Picioarele împreună

Oamenii care stau în această poziţie sunt foarte punctuali. Sunt inteligenţi şi gânditori şi pot să fie uşor de rănit. Se simt incomod când cineva îşi manifestă sentimentele în public.

Dacă tălpile sunt lipite de pământ aceasta înseamnă că persoana este foarte directă şi încrezută în sine. Dacă vârful pantofilor stă ridicat atunci aceşti oameni pot să atace rapid. Lumea este pentru ei un mediu duşmănos, dar sunt gata de luptă mereu.

Picioarele împreună lăsate într-o parte

Aceşti oameni nu se vor grăbi să se căsătorească, iar după ce o vor face vor întârzia să facă copii. Ei au nevoie mai întâi de o carieră şi consideră că totul trebuie făcut la vremea cuvenită. Sunt insistenţi până la încăpăţânare. Nu au frică de greutăţi şi vor face totul pentru a-şi vedea visul realizat.

În adâncul sufletului aceşti oameni nu sunt chiar atât de încrezuţi în sine de aceea primesc duşmănos critica la adresa lor.

Sursa: sharethis.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md