05:40:44 14.06.2024
Stiri

Aplică acest ULEI din trei ingrediente pe picioare, timp de 10 minute, înainte de a merge la culcare …

Știri 29.10.2018 17:30 Vizualizări2093 Autor: Ziarul National
Aplică acest ULEI din trei ingrediente pe picioare, timp de 10 minute, înainte de a merge la culcare … Sursa: secretele.com


Societatea modernă în care trăim a adus cu sine un mod mai tensionat de a trăi, iar majoritatea persoanelor întâmpină dificultăți în ceea ce privește somnul din timpul nopții.

Deficitul de somn poate reprezenta o cauză majoră a unor probleme complexe și serioase de sănătate. Acest lucru nu îți dă de înțeles decât că trebuie să încerci să dormi acele opt ore necesare în timpul nopții, pentru a putea funcționa normal ziua următoare.

Din cauza importanței problemei, ni se sugerează constant să încercăm alternative de îmbunătățire a calității somnului, cum ar fi lămpile din roca de sare himalayana, metodele feng shui, băuturile naturale diversificate și altele.

Uleiurile esențiale pot fi și ele extrem de eficiente când vine vorba de asigurarea unui somn profund de opt ore pe noapte. Probabil ești la curent cu întrebuințările și beneficiile variate ale uleiurilor esențiale, iar azi îți vom dezvălui o metodă simplă de folosire pentru această situație.

Îți sugerăm să prepari un spray natural pentru picioare, din trei ingrediente naturale. Acest spray este extrem de eficient pentru detoxifierea corpului. Mai precis, porii picioarelor sunt cei mai mari și mai numeroși din corp, așa că sunt extrem de potriviți pentru absorbția nutrienților necesari organismului.

Picioarele noastre au numeroase puncte care sunt conectate cu diferite organe din corp, așa că stimularea acestor puncte poate avea un efect miraculos asupra sănătății și bunăstării noastre.

Iată cum să faci acasă sprayul care îți va îmbunătăți somnul:

Ingrediente:

• 10 picături de ulei esențial de lavandă

• 10 picături de ulei esențial de mușețel

• 100 de grame de ulei de magneziu

Instrucțiuni:

Amestecă uleiurile esențiale într-un recipient de sticlă cu spray. Agită sticla cu grijă pentru a te asigura că uleiurile s-au amestecat bine. Aplică sprayul pe picioare cu 10 minute înainte de a merge la culcare.

Lavanda

Lavanda este o plantă cu efecte calmante, de relaxare. Uleiul de lavandă este extrem de eficient și puternic, iar câteva picături din el, puse pe pernă pe care dormi, pot face minuni. Datorită intensității sale, în cele mai multe cazuri, se folosește diluat. Atenție însă, nu trebuie folosit în cazul copiilor.

Mușețelul

Această plantă calmantă are proprietăți uimitoare de calmare și oferă un mare ajutor când vine vorba de dificultățile legate de somn.

Magneziul

Uleiul esențial de magneziu este uimitor atât pentru uzul intern cât și pentru cel extern. Din punct de vedere tehnic, nu este un ulei, însă este privit astfel datorită aspectului uleios și efectului. Este extrem de benefic în ceea ce privește insomniile, anxietatea, problemele digestive, crampele. Dacă ai lipsă de magneziu, picioarele reprezintă locul perfect de aplicare a acestui ulei.

Sursa: secretele.comRomâniei îi pasă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

07.06.2024 09:22 Nicolae Negru Nicolae Negru // Începe marea curățenie?

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md