12:58:30 21.07.2024
Stiri

Ce spune modul în care ţii telefonul în mână despre personalitatea ta

Știri 14.01.2019 08:01 Vizualizări2295 Autor: Ziarul National
Ce spune modul în care ţii telefonul în mână despre personalitatea ta sursa: eva.ro


Modul în care faci chiar şi cele mai banale lucruri poate spune multe despre personalitatea ta!

De cele mai multe ori nu luam în seamă obiceiurile noastre banale sau modalităţile în care facem cele mai neimportante lucruri, dar acestea ne pot spune multe despre modul în care funcţionează creierul şi pot scoate la iveală trăsături de personalitate.

Modul în care îţi ţii telefonul în mână poate spune multe despre cum gândeşti şi funcţionezi.

1. Ţii telefonul cu o singură mână şi foloseşti degetul mare pentru a scrie şi derula

Dacă foloseşti o singură mână pentru a ţine telefonul şi degetul mare pentru a derula feedul şi pentru a face click, atunci ai o personalitate lipsită de griji. Îţi place să priveşti partea frumoasă a vieții. Nu te îngrijorează prea multe probleme pentru că accepţi tot ce are viaţa de oferit.

Ai încredere în abilităţile tale şi eşti sigur pe tine. Încrederea de sine te face să fii ambiţios şi dispus să te împingi către noi limite doar pentru a vedea ce poţi obţine. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că îţi place să îţi asumi riscuri şi eşti adesea răsplătit. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de relaţii, nu eşti la fel de dispus să îţi asumi riscuri, ci alegi siguranţa. Nu te grăbeşti să te implici în relaţii, deseori având nevoie de luni bune înainte de a decide că persoana cu care te întâlneşti e potrivită pentru tine.

Pretendenţii tăi te pot considera detaşat, dar odată ce îţi câştigă încrederea, te implici total şi te deschizi.

2. Ţii telefonul cu ambele mâini, dar foloseşti doar un singur deget pentru a scrie şi derula

Dacă utilizezi ambele mâni pentru a ţine telefonul, una pentru suport şi una pentru manevrare în jurul ecranului, atunci eşti o persoană pragmatică şi înţeleaptă. Preferi să greşeşti din prudenţă decât să rişti din capriciu. Eşti o persoană extrem de intuitivă. Nu te înşeli prea des pentru că eşti mereu vigilent şi mereu sensibil la gândurile şi sentimentele celorlalţi. Acest lucru te face, de asemenea, să îţi dai seama foarte repede de caracterul oamenilor.

Cu toate acestea, te foloseşti de această abilitate pentru a fi mai empatic şi mai grijuliu, nu să judeci sau să manipulezi. Când vine vorba de relaţii, e nevoie doar de o singură întâlnire pentru a te decide dacă o persoană merită efortul tău. Odată ce te-ai îndrăgostit, nu mai priveşti în urmă, chiar dacă persoana respectivă vrea să o ia încet. Eşti dispus să depui eforturi pentru a cunoaşte cât mai mult un om, dar, uneori, graba îţi poate întuneca judecata şi s-ar putea să ajungi la cineva care nu merită cu adevărat dragostea ta.

3. Ţii telefonul cu ambele mâini, derulând şi scriind cu ambele degete

Dacă foloseşti ambele mâini pentru a ţine telefonul şi ambele degete pentru a scrie şi derula, atunci eşti genul de persoană căreia îi place să facă lucrurile rapid şi eficient, și un creier la fel de flexibil ca şi degetele, şi poţi analiza o problemă şi să găseşti o soluţie în câteva secunde. Eşti capabilă să te adaptezi rapid în orice situaţie. Eşti energic la petreceri, serios în timpul discuţiilor intelectuale şi complet relaxat când eşti în compania copiilor.

Inteligenţa ta este vastă şi ai o mare varietate de competenţe. Cu toate acestea, în dragoste, nu poţi câştiga inima unei persoane în acelaşi mod în care rezolvi o problemă. Te blochezi adesea atunci când te atrage cineva şi de cele mai multe ori eşuezi. În cele din urmă, înveţi cum să îţi canalizezi efortul şi timpul pentru a-ţi demonstra sentimentele.

4. Ţii telefonul cu o mână şi derulezi şi scrii cu degetul arătător de la cealaltă mână

Dacă ţii telefonul cu o singură mână şi utilizezi degetul arătător de la cealaltă, atunci eşti o persoană creativă, cu o imaginaţie bogată. Eşti capabil să vezi posibilităţi şi viitorul, iar oamenii sunt adesea uimiţi de ideile tale unice. E posibil să fii privit drept o persoană ciudată şi capricioasă. Deşi eşti spontan şi o companie plăcută, preferi să te desprinzi de agitaţia mulţimii şi să te retragi într-un loc izolat pentru a-ţi reîncărca bateriile.

Eşti timid atunci când vine vorba de relaţii şi îţi este frică să faci atât prima mişcare, cât şi să răspunzi la cea a admiratorului. Unii oameni îţi pot privi reticenţa ca pe o lipsă de interes, dar când ajung să te cunoască mai bine şi când reuşesc să te scoată din zona de confort, ei vor fi uimiţi de tine şi de surprizele cu care îi răsplăteşti.

Sursa: eva.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md