15:42:13 23.02.2024
Stiri

Ce se întâmplă după ce te DESPARȚI de un narcisist

Știri 28.04.2017 13:30 Vizualizări1811 Autor: Ziarul National
Ce se întâmplă după ce te DESPARȚI de un narcisist sursa: eva.ro


În momentul în care începi o relație, există mari șanse să nu îți dai seama că partenerul tău este narcisist. Acest tip de oameni este incredibil de fermecător și carismatic la începutul unei relații. Însă iată ce se întâmplă după ce te desparți de un narcisist!

Lucruri pe care le face un narcisist după o despărțire

Narcisiștii își copleșesc partenerii cu afecțiune și cadouri, însă odată ce relația avansează, lucrurile încep să meargă pe un drum anevoios în mod rapid. Oricine a avut o relație cu un narcisist îți poate confirma. Iar singurul lucru mai rău decât controlul pe care îl are un narcisist asupra ta este despărțirea de acesta.

1. Narcisiștii nu dispar niciodată cu ușurință

Este ușor să îți imaginezi că odată ce este inițiată despărțirea, coșmarul tău se va încheia în sfârșit. Însă narcisiștii tind să intensifice tendințele lor abuzive în timpul despărțirii. Separarea poate scoate la suprafață cele mai urâte lucruri chiar și din cele mai amiabile cupluri, dar narcisiștii nu ratează șansa pentru a induce frica și pentru a manipula. Dacă nu reușești să controlezi toate aceste lucruri, s-ar putea ca tot calvarul să-ți provoace răni psihologice grave.

2. Narcisiștii vor să câștige

Adevărul este că nimeni nu câștigă într-o despărțire. Însă, în cazul în care ambele părți pot ajunge la un acord echitabil, rezultatul final poate fi mai ușor de îndurat.

Un narcisist nu va vedea niciodată un argument ca just sau echitabil. Își va dori întotdeauna să câștige. Nu va exista nicio mediere sau negociere. Orice tip de compromis din partea sa este văzut ca o înfrângere. Un narcisist simte nevoia să fie validat, iar în acest caz să aibă dreptate. Va spune orice pentru a obține ceea ce își dorește.

3. Narcisiștii nu se tem să arunce cu noroi

Dacă ai fost căsătorită cu un narcisist, acesta va aduce toate problemele în sala de judecată. Narcisiștii vor arunca cu noroi în orice pot, chiar dacă este adevărat sau nu. Pregătește-te ca partenerul tău să le spună prietenilor comuni că tu ești persoana vinovată. Narcisiștii nu pot empatiza, au o dorință de a câștiga mai mare decât orice altceva și nu le pasă absolut deloc de consecințele comportamentului lor.

4. Narcisiștii vor prelungi procesul pe cât de mult este posibil

Un narcisist va refuza întotdeauna să ajungă la un compromis sau să negocieze în timpul despărțirii, mai ales dacă aveți de-a face cu un divorț. Adu-ți aminte că narcisiștilor le pasă doar să câștige și să obțină ceea ce își doresc. Nu există loc de negociere.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md