10:20:21 04.12.2022
Stiri

Ce s-ar ASCUNDE în spatele felicitării „mieroase” adresată lui Putin de către „kuliokarul” Dodon: „El simte că Putin îl lasă din brațe… E RUȘINOS, compromițător pentru R. Moldova și cetățenii ei faptul că au fost cândva reprezentați de Dodon”

Actualitate 07.10.2022 12:28 Vizualizări2219 Autor: Ziarul National


Ce s-ar ASCUNDE în spatele felicitării „mieroase” adresată lui Putin de către „kuliokarul” Dodon: „El simte că Putin îl lasă din brațe… E RUȘINOS, compromițător pentru R. Moldova și cetățenii ei faptul că au fost cândva reprezentați de Dodon”

Socialistul Igor Dodon simte că Vladimir Putin îl abandonează, iar din acest motiv încearcă să-și manifeste „slugărnicia și vasalitatea” față de liderul de la Kremlin. De această părere este editorialistul Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru, care s-a referit la „osanalele” adresate astăzi lui Putin de către inculpatul Dodon.

„E o încercare jenantă a lui Dodon de a-și da importanță, de a demonstra electoratului socialist-comunist că nu a dispărut de pe scena politică, în pofida faptului că cetățenii nu l-au mai votat, că este tras la răspundere pentru fraudă și finanțare ilegală a partidului său. El vrea să arate că sfidează opinia publică și întreține relații cu Putin, în pofida izolării internaționale a acestuia. Însă, fiind compromis, cu reputația pătată, câștigându-și faima de „kuliokar”, îi face lui Putin un deserviciu. Chiar și unui criminal nu-i poate plăcea să fie asociat cu un personaj dubios, cu un coțcar, mare sau mărunt. Dodon simte că Putin îl lasă din brațele sale, vrea să demonstreze loialitate, poate îl va mai ține, fie și împreună cu Șor”, consideră Nicolae Negru.

Citește și: Inculpatul Dodon, OSANALE pentru cel mai DETESTAT și izolat lider mondial. „În aceste vremuri grele, dumneavoastră, stimate Vladimir Vladimirovici, și întregului popor fratern rus, vă doresc putere, forță și credință”

În contextul războiului declanșat de Putin împotriva Ucrainei, al bombardamentelor și distrugerii blocurilor și infrastructurii critice, pe fundalul crimelor de război comise de armata rusă, al nenumăratelor cazuri de violență, tortură, asasinate, violuri comise de militarii ruși, Dodon a găsit de cuviință să-și manifeste slugărnicia și vasalitatea față de liderul de la Kremlin.

„Dodon încearcă să spună că pentru el nu contează viața ucrainenilor, că e în totalitate de partea Rusiei. E și un gest de nesimțire - și politică, și pur și simplu umană - față de vecinii noștri ucraineni. E rușinos, compromițător pentru R. Moldova și cetățenii ei faptul că au fost cândva reprezentați de Dodon”, a conchis Negru.

La rândul său, deputatul Radu Marian spune că nici nu vrea să-și imagineze ce se întâmpla dacă Dodon era astăzi președintele R. Moldova.

„După postarea de azi a lui Dodon, cred o că să fie clar pentru toată lumea că, dacă acest individ era la putere azi, R. Moldova era să fie implicată direct în războiul din Ucraina de partea agresorului Rusia. Teritoriul nostru, inclusiv cel controlat de autoritățile constituționale, era să fie folosit de ruși pentru a ataca vecinii noștri. Bine că nu este așa. Cetățenii R. Moldova au avut înțelepciunea să nu-l facă iar președinte pe acest trădător de țară. Suntem în momente de cumpănă, dar trebuie să prețuim pacea din republica noastră”, a punctat Radu Marian.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri
04.12.2022 10:13 0 Simion vrea dragoste pe bani

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

29.11.2022 11:33 Cazimir Țino Cazimir Țino: Riscurile și erorile Ch...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md