16:56:53 19.05.2024
Stiri

Inculpatul Dodon, OSANALE pentru cel mai DETESTAT și izolat lider mondial. „În aceste vremuri grele, dumneavoastră, stimate Vladimir Vladimirovici, și întregului popor fratern rus, vă doresc putere, forță și credință”

Actualitate 07.10.2022 09:12 Vizualizări2134 Autor: Ziarul National
Inculpatul Dodon, OSANALE pentru cel mai DETESTAT și izolat lider mondial. „În aceste vremuri grele, dumneavoastră, stimate Vladimir Vladimirovici, și întregului popor fratern rus, vă doresc putere, forță și credință”


Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, împlinește astăzi vârsta de 70 de ani. Inculpat în mai multe dosare penale și abandonat de aliatul Vladimir Voronin, socialistul Igor Dodon s-a grăbit să-l felicite pe cel mai detestat lider mondial al momentului, cel care a pornit războiul împotriva ucrainenilor.

„Cu mult respect și din toată inima îl felicit pentru această dată glorioasă și îi doresc multă sănătate, longevitate și prosperitate. Vladimir Vladimirovici este un om de stat remarcabil, care și-a câștigat încrederea și un înalt prestigiu internațional, inclusiv în rândul locuitorilor republicii noastre, așa cum demonstrează numeroasele sondaje de opinie publică”, se arată în mesajul lui Dodon.

Citește și: Dosarul „KULIOK”: Procuratura Anticorupție îi răspunde lui Dodon care întreabă de ce Plahotniuc și Iaralov nu sunt „alături” de el în judecată. Cum ar fi trebuit Dodon să-l scape pe Plahotniuc de dosarele sale din Federația Rusă

Prin intermediul mesajului transmis lui Putin, fostul președinte al R. Moldova, acuzat de trădare de patrie, lasă să se înțeleagă că e de partea Rusiei în războiul sângeros împotriva Ucrainei.

Citește și: Ruptură DEFINITIVĂ în Blocul „Comuniștilor și Socialiștilor”. Dodon, ABANDONAT în cel mai greu moment și de Voronin: „Dragostea de putere și bani l-a transformat pe Dodon într-o PROSTITUATĂ politică. KULIOACELE au devenit o obișnuință pentru el”

„Poporul moldovenesc apreciază prietenia cu Rusia, onorează tradițiile și valorile noastre comune. Sunt convins că, în ciuda obstacolelor interne și externe existente, R. Moldova și Rusia vor tinde mereu pentru o cooperare cu mai multe fațete și un parteneriat strategic. În aceste vremuri grele, dumneavoastră, drag Vladimir Vladimirovici, și întregului popor fratern rus, vă doresc putere, forță și credință”, i-a mai scris Dodon lui Putin din arestul său la domiciliu.


Stiri relevante
Top stiri
19.05.2024 10:33 495 Matrioșka din cutia chinezească

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md