21:00:19 21.11.2019
 
Stiri

Câteva MOTIVE pentru care partenerul tău ar putea să te înşele

Știri 25.01.2018 20:05 Vizualizări896 Autor: Ziarul National
Câteva MOTIVE pentru care partenerul tău ar putea să te înşele sursa: eva.ro

Cu inevitabilul stres care apare din cauza perioadelor lungi de timp petrecute alături de persoana iubită, mulţi bărbaţi şi femei se îndepărtează de relaţie şi tind să fie infideli.

Tracey Cox, expert în relaţii, ne dezvăluie primele 10 motive pentru care bărbaţii şi femeile înşală. Iată care sunt:

1. Pentru a reînviora viaţa sexuală

Această aventură nu are legătură cu faptul că eşti îndrăgostit de altcineva, ci este o încercare de a trezi la viaţă latura sexuală şi romantică. În cele mai multe cazuri, aventura dispare de la sine, iar relaţia sau mariajul chiar se poate îmbunătăţi după aceea. În alte cazuri, se poate distruge totul.

2. Pentru a afla dacă e mai bine altfel

Aceasta e cea mai comună aventură pentru femei. Ele o fac pentru că dorinţele lor sexuale şi emoţionale nu sunt satisfăcute în relaţie. Compară experienţa cu noul iubit cu cea a soţului şi văd ce lipseşte în relaţia lor. Dacă acestea sunt mai mulţumite cu noul partener, atunci vor rămâne cu el, dacă nu, se vor întoarce în vechea relaţie şi îşi vor canaliza energia către ea.

3. Pentru a te forţa să pleci

Experta în relaţii descrie această aventură ca fiind una de scăpare. Aceşti oameni îşi găsesc amanţi sau amante în speranţa că partenerul lor vor afla şi îi va părăsi.

4. Pentru a „sprijini” relaţia

Aceşti oameni sunt fericiţi cu relaţia lor, dar plictisiţi de viaţa lor sexuală. Ei nu au nici cea mai mică dorinţă de a părăsi, dar au nevoie de entuziasmul pe care îl oferă o aventură. O altă cauză poate fi existenţa unei probleme medicale a partenerului din cauza căreia nu poate face sex sau nu vrea să iasă din relaţie din cauza copiilor sau banilor. Acestea pot fi numite aventuri stabile sau triunghiuri amoroase.

5. Pentru răzbunare

Mulţi oameni îşi caută amanţi pentru a se răzbuna pe partenerul lor pentru că au avut o aventură.6. Criza vârstei mijlocii

Expertul în relaţii spune că în acest caz, oamenii mai bine şi-ar cumpăra o maşină nouă decât să aibă o aventură. Este mult mai ieftin din multe puncte de vedere.

7. Pentru a evita să dea piept cu adevărul

Aceşti oameni ştiu că ori trebuie să iasă din relaţie, ori să se confrunte cu problemele lor, dar în schimb se implică în aventuri pentru a-şi distrage atenţia. Sfatul expertului în relaţii este să pleci definitiv sau să rămâi şi să lupţi pentru mariaj, altfel nu vei face altceva decât să răneşti pe toată lumea.

8. Pentru a se recompensa

Aceşti oameni cred că ei merită o aventură pentru că au fost soţi sau părinţi minunaţi. Mulţi dintre aceştia aleg o aventură de-o noapte pentru că ştiu că există şanse foarte mici ca aceasta să fie descoperită. Devine o problemă în momentul în care vorbim de două nopţi, apoi trei şi tot aşa. Expertul în relaţii spune că trebuie să ştii când să te opreşti.

9. Pentru a-şi satisface o experienţă pe care partenerul lor nu le-o poate oferi

În cazul în care un bărbat sau o femeie nu a avut niciodată parte de o experienţă în trei sau are un fetiş pe care şi-ar dori să îl pună în aplicare, atunci ar putea să se implice într-o aventură din cauza fricii sau a ruşinii faţă de partener.

10. Pentru a-şi hrăni ego-ul

Mulţi bărbaţi sau femei pur şi simplu vor să vadă dacă încă mai au orgoliu sau nu. Aceasta e o modalitate riscantă de a-ţi reîmprospăta ego-ul, nu mai bine ai face o activitate nouă sau ţi-ai reînnoi garderoba pentru a-ţi stimula încrederea în tine?

Sursa: eva.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.11.2019 09:18 Nicolae Negru Misterul demisiei Maiei Sandu sau po...

15.11.2019 09:13 Nicolae Negru Tătucul Dodon, Maia Sandu și iluziile...

11.11.2019 09:10 Nicolae Negru Iohannis sau Dăncilă? Riscurile turul...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
SONDAJ // Care este soluția cea mai bună pentru R. Moldova, după demiterea Guvernului Sandu?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md