23:11:15 23.06.2024
Stiri

Cum și-a prins soția infidelă pe Google în timp ce căuta o destinație de vacanță

Știri 14.12.2018 15:19 Vizualizări2389 Autor: Ziarul National
Cum și-a prins soția infidelă pe Google în timp ce căuta o destinație de vacanță Sursa: playtech.ro


Google Street View este un instrument software care îți face viața semnificativ mai ușoară, dacă vrei să călătorești virtual în orașe sau pe insule îndepărtate, pe care, poate, nu ai ajunge niciodată.

Pe lângă țări străine, Google Street View te ajută să vezi strada pe care stai sau cartierul în care te-ai născut. Imaginile oferite de serviciul Google sunt actualizate la intervale regulate de timp și pot fi percepute ca un stop cadru al istoriei unui loc.

Nu toate imaginile capturate în programul Street View sunt însă corecte sau utile. Uneori, s-ar putea să vezi niște cadre suspecte sau ciudate. În plus, deși fețele oamenilor sunt încețoșate de cele mai multe ori, nu este exclus să te identifici pe tine sau pe un apropiat într-un set de cadre disponibile online.

Din păcate pentru un bărbat din Peru, Lima, Google Street View i-a adus la cunoștință că soția l-a înșelat. Imaginile surprinse au trădat într-o manieră cât se poate de autentică faptul că cei doi surprinși într-un cadrul de mai jos nu încercau să fie amici.

Situația a fost următoarea.

Soțul înamorat naviga pe site-uri cu locații turistice pentru a identifica următoarea destinație pentru câteva zile de relaxare alături de soție. În acel context, a ajuns pe Street View și a început să se plimbe pe o alee încărcată de flori din Lima. Nu mică i-a fost mirarea când și-a identificat soția într-un cadru, pe o bancă, cu un bărbat necunoscut care stătea întins în poala ei.

La scurt timp după eveniment, și-a confruntat soția și aceasta a confirmat autenticitatea imaginilor. Partea un pic tristă este că imaginile folosite în Street View erau din 2013. Ca urmare, relația surprinsă este posibil să se fi încheiat de mult timp. Din păcate, soțul dezamăgit a decis să-și părăsească soția după evenimentul cu pricina, finalitatea fiind un divorț dureros.

Sursa: playtech.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md