05:25:41 25.09.2017
Stiri

Cadavrul lui Lenin dă semne de viață după ce a consumat coca-cola

Politică 19.08.2017 09:02 Vizualizări1407 Autor: Ziarul National
Cadavrul lui Lenin dă semne de viață după ce a consumat coca-cola

Trustia, elegii politikoase

Presa rusă scrie că trupul îmbălsămat al lui Lenin traversează un fenomen neobișnuit, ciudat, începe să dea semne de viață. Pulsul încă nu răzbate, dar fața i s-a îmbujorat ușor și pe chelia-i legendară a apărut niște pufușor moale, dar destul de trainic. După cum se știe, părul moare ultimul, când cadavrul e rece deja, și, prin urmare, putem presupune acum, învie primul. Care să fie originea acestui fenomen extraordinar, savanții se bat cu capul de pereți, dar nu pot să producă nici o ipoteză, măcar cât un bob de mazăre. Liderul comunist Ghennadi Ziuganov a profitat de ocazie ca să le reamintească cetățenilor despre calitatea formolului sovietic și despre realizările științei sovietice, celei mai avansate de pe glob, mai cu seamă în domeniul îmbălsămării, care realizări, iată, se manifestă în mod fericit și după dispariția URSS. În comunicatul respectiv se mai face referință la o legătură intrinsecă, organică, între creștinism și comunism, concluzionându-se că dialectica marxist-leninistă reflectă voia Celui de Sus și viceversa. Patriarhia rusă a organizat urgent sfințirea Mauzoleului.

A fost prezent și Putin care a sărutat pătimaș moaștele leniniste pe buze. Poporul pravoslavnic s-a aliniat imediat în cozi kilometrice ca să mai vadă încă odată cadavrul îmbujorat, înviind. Din surse demne de încredere s-a aflat că liderul liberal-democraților, Vladimir Volfovici Jirinovski își face în grabă bagajele, se pregătește să emigreze în Elveția, pentru că l-a numit pe Lenin „bunicul lui Ben Laden” și „Daracula tuturor timpurilor și popoarelor”. Între timp, javrele de jurnaliști domesticiți au găsit o santinelă de proveniență socială și etnică obscură, caucaziană, care a recunoscut că i-a turnat lui Lenin în formă de cadavru o jumătate de sticlă de coca-cola în gură, fiindcă i se păru că îi e sete, gândind logic că odată ce băuturile energizante nu se recomandă copiilor, se recomandă cadavrelor. E o dovadă în plus că marile descoperiri se fac accidental. În consecință, staliniștii își manifestă în mod fățiș nemulțumirea că trupul lui Stalin a fost expulzat pe nedrept din Mauzoleu și astfel cadavrul său nu mai poate beneficia de efectul energizant, reconfortant al coca-colei. Opoziția liberală homo-, lesbo-, bi- și transsexuală consideră că Lenin învie ca să pornească o nouă revoluție proletară împotriva oligarhilor încuibați la Kremlin, dar poporul în majoritatea lui tradițională, sănătoasă, crede că Lenin dorește să participe la cea de-a patra inaugurare a lui Putin, când va fi proclamat țar cu blagosolovirea liderului proletariatului mondial.


Aflându-se de peste 93 de ani în Mauzoleu, Lenin a ajuns să regrete că l-a asasinat pe țarul Nikolai II și familia sa, crede absoluta majoritate a rușilor în stare normală și de ebrietate, conform sondajului efectuat de Levada-țentr. O serie impresionantă de interpreți ruși, începând cu Iosif Kobzon și terminând cu artistul amator din satul Șușenskoe, Ivan Șușin, au reintrodus în repertoriul lor sublima, fascinanta melodie Lenin e viu oricând/ Lenin e cu noi în rând, producându-le astfel o imensă surpriză melomanilor necrofili din russkimir.

Acum stau și mă gândesc pe cine va sprijini Lenin în alegerile parlamentare din Republica Molotova? Pe comuniști sau pe socialiști? Pe Voronin sau Dodon? În mod normal, ar trebui să dea o mână de ajutor comuniștilor, dar, ținând cont de faptul că Putin îl preferă pe Dodon, va risca Lenin să-l contrazică?

Al vostru trinidat și tobag, Ion Buraga

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dragos 19.08.2017 10:18

Sifiliticul Ilici, dupa ce a consumat MIXTurina, da din inghii. Or, MIXTurina, promovata cu valve din vulva de Plahoit, Dodoloaie, Mari-anus Ilici, Adri-anus Ilici, pruncii sifiliticului Ilici, este o potiune magica, obtinuta din (S)Polutia lui Dodoasca si secretia vaginala a lui Plahoasca. Bucurie mare pentru besafonul gazos a lui liliPhutin. Un partz in gura starvului Ilici si minunea s-a infaptuit.

Ion 19.08.2017 10:57

De Stalin, acum avem nevoie, sa scape Tara de pederastii de ameriloshi si eurojopeni!

Comentarii
Promo
Promo
Punct de vedere NAȚIONAL
22.09.2017 09:05 Nicolae Negru Republica orfană: Va fi lichidată fun...

20.09.2017 12:20 Nicolae Negru Lupul sătul al propagandei ruse și oa...

18.09.2017 09:00 Nicolae Negru Să tragem o linie, răspuns lui Consta...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că UE trebuie să revizuiască Acordul de asociere și să suspende finanțarea R. Moldova, după aprobarea sistemului electoral mixt?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md