03:39:41 29.05.2020
 
Stiri

BILANȚ 100 de zile // Năstase a trecut la capitolul REUȘITE inaugurarea CRUCIFIXULUI la MAI. „Am conștiința împăcată…Voi fi alături de dumneavoastră, indiferent de funcția vremelnică pe care o voi ocupa”

Partide/Comunicate 20.09.2019 12:37 Vizualizări1145 Autor: Ziarul National
BILANȚ 100 de zile // Năstase a trecut la capitolul REUȘITE inaugurarea CRUCIFIXULUI la MAI. „Am conștiința împăcată…Voi fi alături de dumneavoastră, indiferent de funcția vremelnică pe care o voi ocupa” Captură privesc.eu


Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, candidat al Blocului „ACUM” pentru funcția de primar general al capitalei, a făcut astăzi bilanțul celor 100 de zile din fruntea instituției de forță.

Ministrul a avut un discurs foarte lung, în care a enumerat realizările în calitate de conducător al instituției.

„Bilanțul primelor 100 de zile include, așadar, un minister depolitizat și curățat de schemele regimului oligarhic, structuri care respectă drepturile și libertățile fundamentale și combat contrabanda și traficul ilicit, un aparat central funcțional și optimizat, cooperare loială cu instituțiile statului și cu societatea civilă, parteneriate internaționale relansate cu rezultate palpabile pentru cetățenii R. Moldova. Și am reușit, totodată, inaugurarea unui crucifix ca pavăză a nevoii de unitate în societatea noastră îndelung încercată de războaiele politice din trecutul recent. Am conștiința împăcată că mi-am făcut datoria în calitate de ministru în primele 100 de zile de mandat”, a declarat astăzi Andrei Năstase, în fața angajaților MAI.

Acesta a menționat că urmează campania electorală pentru alegerile locale generale, iar toate subdiviziunile MAI urmează să-și facă datoria.

„Am semnat un ordin care interzice orice formă de implicare politică a personalului MAI, iar orice forme de intimidare sau influențare a cetățenilor trebuie combătute ferm – indiferent care din concurenții electorali se vor face vinovați de încălcări, inclusiv dacă cel care le comite voi fi eu! Vă invit să vegheați, alături de Procuratură și de SIS, la buna desfășurare a scrutinului, în spiritul cooperării loiale și în mod deosebit să documentați toate cazurile de finanțare ilegală a partidelor sau candidaților independenți! Alegerile din 20 octombrie trebuie să marcheze prin impecabilitatea derulării lor întoarcerea R. Moldova la democrație și pluralism!

Este o onoare să fiu alături de această mare familie a MAI și voi fi alături de dumneavoastră, indiferent de funcția vremelnică pe care o voi ocupa. Toate realizările au fost posibile pentru că, în acest scurt interval de timp, am găsit la MAI profesioniști integri și inovatori, care și-au dorit să slujească binelui. Vă felicit cu ocazia bilanțului de 100 de zile și vă urez mult succes în continuare”, a conchis ministrul Năstase.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.05.2020 09:25 Nicolae Negru Nicolae Negru // Geopolitica intrând ...

22.05.2020 15:28 Ziarul National Victor Chirilă, directorul APE: R. Mo...

22.05.2020 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // Numai protejându-l p...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md