20:33:07 19.07.2019
 
Stiri

„Bebelușii doresc să se nască la Medpark” în condiţii avantajoase! Reduceri de 15% pentru o naștere sigură

Advertising 06.11.2014 10:30 Vizualizări3253 Autor: Ziarul National
„Bebelușii doresc să se nască la Medpark” în condiţii avantajoase! Reduceri de  15% pentru o naștere sigură

Începând din data de 3 noiembrie curent și până la 31 ianuarie 2015, Spitalul Internațional Medpark oferă 15% reducere la serviciile de maternitate viitorilor părinți, care își programează nașterea bebelușului din timp.

Promoția a fost lansată în cadrul campaniei „Bebelușii doresc să se nască la Medpark” și este valabilă pentru cuplurile care vor semna contractul de naștere până în a 30-a săptămână de sarcină.

Monitorizarea permanentă a sarcinii

De cele mai înalte standarde internaționale și siguranță maximă chiar din prima zi de sarcină se bucură viitoarele mămici care aleg să-și monitorizeze sarcina și să nască la Medpark.

De asemenea, primul spital din regiune acreditat internațional pune la dispoziția clienților săi și alte servicii de calitate: analize de laborator, echipament performant, ecografie fetală, diagnostic prenatal, precum și o varietate mare de specialități medicale.

Alte avantaje ale maternității Medpark

·Servicii medicale 24/24 ore: linie de gardă pentru urgenţe obstetricale, ginecologice și neonatologice;

·Posibilitatea de a alege medicul: echipă medicală de top;

·Echipă de specialişti experimentați: specialişti cu o vastă experienţă în asistarea sarcinilor multiple şi a celor cu grad înalt de complexitate;

·Investigații complexe ale nou-născutului: ecocardiografie, ecografie transfontanelară, audiometrie, investigaţii pentru diverse tipuri de boli metabolice;

·Serviciu ATI cu gardă continuă: monitorizare permanentă a stării mamei și bebelușului, terapia durerii şi îngrijire postoperatorie;

·Confort de 5 stele: saloane pentru 1 persoană, care oferă toate condițiile pentru confortul mamei și al bebelușului;

·Terapie intensivă neonatală: pregătiţi în eventualitatea apariţiei oricăror probleme la naştere;

·Centru de Educație Prenatală: programe educaţionale pentru viitorii părinţi;

·Compartiment de Pediatrie: continuitatea îngrijirii copilului după externare prin serviciul performant de pediatrie.

Vă reamintim că, pentru comoditatea dvs., la Medpark puteți achita serviciile de maternitate în rate, cu 0% comision, 0% dobândă și 0% avans inițial. Mai multe detalii despre ofertă găsiți aici: http://medpark.md/news.aspx?id=20593.

Viitorii părinți pot alege, în funcţie de necesități și preferințe, unul dintre pachetele de naștere concepute de Spitalul Internațional Medpark special pentru a acoperi toate aspectele unei nașteri sigure, în cele mai bune condiții: Safe Care sau Extra Care. Mai multe detalii despre pachetele de naștere Medpark găsiți aici: http://medpark.md/maternityward.aspx.

Despre Spitalul Internaţional Medpark

Spitalul Internaţional Medpark a fost inaugurat în Republica Moldova în anul 2011, fiind primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară.

Conceput ca un centru de excelenţă, Medpark dispune de săli de operaţie şi rezerve de spitalizare ultradotate, maternitate, laborator propriu de analize, policlinică şi departamente de imagistică care oferă servicii medicale de top precum: rezonanţă magnetică, tomografie computerizată, angiografie digitală, osteodensitometrie, radiologie şi mamografie, endoscopie, ecografie şi ultrasonografie de înaltă rezoluţie.

Deschis 24/24 ore şi 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate în conformitate cu standardele şi practicile internaţionale, egale cu cele ale instituţiilor medicale lideri pe piaţa internaţională. Graţie unei infrastructuri moderne şi a unei echipe înalt calificate ce monitorizează încontinuu calitatea îngrijirii medicale, serviciile oferite la Medpark garantează siguranţa şi satisfacţia pacienţilor.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că deputații din R. Moldova trebuiau să voteze PENTRU reîntoarcerea dreptului de vot Federației Ruse la APCE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md