Bacșiș fabulos, lăsat chelnerului de către un client
Un client foarte mulțumit de cum a fost tratat, a lăsat 2.000 de dolari bacșiș, după o cină la un restaurant de lux din oraşul Chicago (SUA).
Restaurantul Boka cu o stea Michelin se descrie ca o instituție care servește preparate americane de sezon. Un client, foarte satisfăcut de mâncarea oferită, care trebuia să plătească o notă de 759 de dolari, a mers la bucătărie pentru a da 100 de dolari pentru fiecare din cei 17 angajați.
„A fost surprinzător faptul că un client ne-a arătat atât de multă recunoștință”, a declarat managerul restaurantului, Jon Leopold, pentru Chicago Tribune.
Reprezentanţii restaurantului au ales să protejeze identitatea acestui client extrem de generos, identificat doar cu ajutorul descrierii următoare: „Mike, un vizitator venit din Seattle”.
Restaurantul Boka din Chicago a fost nominalizat la James Beard Award, un prestigios premiu culinar atribuit de industria gastronomică americană.
Câştigătorul va fi anunţat în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 7 mai în oraşul Chicago.
Sursa: gsp.ro
Cât valorează inelul de logodnă personalizat primit de Maria Sharapova
Cum le-a schimbat trecerea timpului pe cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Imagini vechi de peste 20 de ani
Dieta lui Cristiano Ronaldo ca să fie în forma vieții lui, la 35 de ani. De câte ori pe zi mănâncă și alimentele „secrete”