02:48:15 26.09.2018
 
Stiri

ANUNȚ pentru femeile ANTREPRENOARE din R. Moldova

Advertising 07.12.2014 14:11 Vizualizări3179 Autor: Ziarul National
ANUNȚ pentru femeile ANTREPRENOARE din R. Moldova

Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat, în 2013, Platforma Femeilor Antreprenoare cu genericul „La o ceașcă de ceai”.

Obiectivul principal al acesteia este dezvoltarea abilităților profesionale și antreprenoriale ale femeilor de afaceri din țara noastră, prin organizarea diferitelor evenimente: întruniri cu oameni de afaceri remarcabili, femei de succes, traininguri tematice, workshopuri, dezbateri, concursuri, promovări de produse și servicii, master-class-uri, sesiuni de networking şi transfer de bune practici.

ODIMM a reușit deja să desfășoare trei evenimente la care au participat peste 140 de femei antreprenoare. Evenimentele sunt organizate o dată la patru luni, în colaborare cu alți parteneri comerciali locali şi internaţionali, interesaţi în dezvoltarea economică şi socială a femeilor active din R. Moldova.

Cea de-a patra întrunire a Platformei Femeilor Antreprenoare din Moldova „La o ceașcă de ceai” va avea loc duminică, 14 decembrie 2014, începând cu ora 10.00.

În cadrul evenimentului se va discuta despre inteligența emoțională – gestiunea eficientă a momentelor de stres din activitatea unei femei de afaceri. Reprezentanța Delegației Uniunii Europene în R. Moldova va susține un seminar despre „Internaționalizarea IMM-urilor prin prisma Acordului de Asociere cu UE”. De asemenea, participantele vor avea parte de un master-class despre pregătirea mesei pentru sărbătorile de iarnă, prezentare de produse, istorii de succes și networking.

La eveniment poate veni orice femeie care desfășoară o activitate de antreprenoriat în R. Moldova. Pentru înscrieri și alte informații utile, scrieți un mesaj pe adresa de e-mail: office@odimm.md până joi, 11 decembrie 2014.

Natalia Munteanu

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Aseprw 01.01.2015 10:51

Hauliuuuuuuuuu me2ncu-ţi-aş .Dăduşi şi tu een boala Udrei?Că numai ea anunţa toată ziua pe blog:Azi sunt la Sulina,Me2ine la ŢiglinaPoime2ine la TimişoaraŞi pe2nă la sfe2rşitul săptăme2nii străbat toată ţara!Dom' Paul ce face?Nu ţi-a articulat vre-o tagiie după ceafă?Că io aşa procedez!Cum i se face dor de ducă cum harşti o tagiie după ceafă şi gata eei trece!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.09.2018 09:25 Nicolae Negru O nouă amăgeală: politicieni noi fără...

21.09.2018 11:19 Ziarul National Maria Șleahtițchi // Pe strada Lech K...

21.09.2018 09:27 Nicolae Negru Fantoma lui Filat sau diplopie

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md