02:33:32 18.11.2018
 
Stiri

ANUNȚ pentru femeile ANTREPRENOARE din R. Moldova

Advertising 07.12.2014 14:11 Vizualizări3209 Autor: Ziarul National
ANUNȚ pentru femeile ANTREPRENOARE din R. Moldova

Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat, în 2013, Platforma Femeilor Antreprenoare cu genericul „La o ceașcă de ceai”.

Obiectivul principal al acesteia este dezvoltarea abilităților profesionale și antreprenoriale ale femeilor de afaceri din țara noastră, prin organizarea diferitelor evenimente: întruniri cu oameni de afaceri remarcabili, femei de succes, traininguri tematice, workshopuri, dezbateri, concursuri, promovări de produse și servicii, master-class-uri, sesiuni de networking şi transfer de bune practici.

ODIMM a reușit deja să desfășoare trei evenimente la care au participat peste 140 de femei antreprenoare. Evenimentele sunt organizate o dată la patru luni, în colaborare cu alți parteneri comerciali locali şi internaţionali, interesaţi în dezvoltarea economică şi socială a femeilor active din R. Moldova.

Cea de-a patra întrunire a Platformei Femeilor Antreprenoare din Moldova „La o ceașcă de ceai” va avea loc duminică, 14 decembrie 2014, începând cu ora 10.00.

În cadrul evenimentului se va discuta despre inteligența emoțională – gestiunea eficientă a momentelor de stres din activitatea unei femei de afaceri. Reprezentanța Delegației Uniunii Europene în R. Moldova va susține un seminar despre „Internaționalizarea IMM-urilor prin prisma Acordului de Asociere cu UE”. De asemenea, participantele vor avea parte de un master-class despre pregătirea mesei pentru sărbătorile de iarnă, prezentare de produse, istorii de succes și networking.La eveniment poate veni orice femeie care desfășoară o activitate de antreprenoriat în R. Moldova. Pentru înscrieri și alte informații utile, scrieți un mesaj pe adresa de e-mail: office@odimm.md până joi, 11 decembrie 2014.

Natalia Munteanu

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Aseprw 01.01.2015 10:51

Hauliuuuuuuuuu me2ncu-ţi-aş .Dăduşi şi tu een boala Udrei?Că numai ea anunţa toată ziua pe blog:Azi sunt la Sulina,Me2ine la ŢiglinaPoime2ine la TimişoaraŞi pe2nă la sfe2rşitul săptăme2nii străbat toată ţara!Dom' Paul ce face?Nu ţi-a articulat vre-o tagiie după ceafă?Că io aşa procedez!Cum i se face dor de ducă cum harşti o tagiie după ceafă şi gata eei trece!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.11.2018 12:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

16.11.2018 09:21 Nicolae Negru Plahotniuc crede că Europa e proastă?

12.11.2018 09:18 Nicolae Negru O altă perspectivă asupra furtului mi...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md