00:31:50 23.07.2019
 
Stiri

ANUNȚ pentru femeile ANTREPRENOARE din R. Moldova

Advertising 07.12.2014 14:11 Vizualizări3316 Autor: Ziarul National
ANUNȚ pentru femeile ANTREPRENOARE din R. Moldova

Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat, în 2013, Platforma Femeilor Antreprenoare cu genericul „La o ceașcă de ceai”.

Obiectivul principal al acesteia este dezvoltarea abilităților profesionale și antreprenoriale ale femeilor de afaceri din țara noastră, prin organizarea diferitelor evenimente: întruniri cu oameni de afaceri remarcabili, femei de succes, traininguri tematice, workshopuri, dezbateri, concursuri, promovări de produse și servicii, master-class-uri, sesiuni de networking şi transfer de bune practici.

ODIMM a reușit deja să desfășoare trei evenimente la care au participat peste 140 de femei antreprenoare. Evenimentele sunt organizate o dată la patru luni, în colaborare cu alți parteneri comerciali locali şi internaţionali, interesaţi în dezvoltarea economică şi socială a femeilor active din R. Moldova.

Cea de-a patra întrunire a Platformei Femeilor Antreprenoare din Moldova „La o ceașcă de ceai” va avea loc duminică, 14 decembrie 2014, începând cu ora 10.00.

În cadrul evenimentului se va discuta despre inteligența emoțională – gestiunea eficientă a momentelor de stres din activitatea unei femei de afaceri. Reprezentanța Delegației Uniunii Europene în R. Moldova va susține un seminar despre „Internaționalizarea IMM-urilor prin prisma Acordului de Asociere cu UE”. De asemenea, participantele vor avea parte de un master-class despre pregătirea mesei pentru sărbătorile de iarnă, prezentare de produse, istorii de succes și networking.

La eveniment poate veni orice femeie care desfășoară o activitate de antreprenoriat în R. Moldova. Pentru înscrieri și alte informații utile, scrieți un mesaj pe adresa de e-mail: office@odimm.md până joi, 11 decembrie 2014.

Natalia Munteanu

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Aseprw 01.01.2015 10:51

Hauliuuuuuuuuu me2ncu-ţi-aş .Dăduşi şi tu een boala Udrei?Că numai ea anunţa toată ziua pe blog:Azi sunt la Sulina,Me2ine la ŢiglinaPoime2ine la TimişoaraŞi pe2nă la sfe2rşitul săptăme2nii străbat toată ţara!Dom' Paul ce face?Nu ţi-a articulat vre-o tagiie după ceafă?Că io aşa procedez!Cum i se face dor de ducă cum harşti o tagiie după ceafă şi gata eei trece!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2019 09:21 Nicolae Negru „Cazul moldovenesc”

19.07.2019 09:12 Nicolae Negru De la post-comunism la post-plahotniu...

15.07.2019 09:23 Nicolae Negru Îi va telefona Putin Maiei Sandu?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că deputații din R. Moldova trebuiau să voteze PENTRU reîntoarcerea dreptului de vot Federației Ruse la APCE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md