22:38:49 14.11.2018
 
Stiri

ANIVERSARE // De cinci decenii, Tudor Gheorghe iubeşte aceeaşi femeie

Monden 03.08.2018 11:01 Vizualizări940 Autor: Ziarul National
ANIVERSARE // De cinci decenii, Tudor Gheorghe iubeşte aceeaşi femeie sursa: click.ro
1986: Tudor Gheorghe şi soţia au colaborat pe scenă în urmă cu 30 de ani

Cântăreţ şi compozitor, unic prin operele sale, Tudor Gheorghe umple la orice oră Sala Palatului, concertele sale ţinându-se cu casa închisă. Pe 1 august marele artist a împlinit 73 de ani, iar pe 23 octombrie va susţine un mega spectacol la Sala Palatului, intitulat „Tot ce-i românesc nu piere”.

Tudor Gheorghe, artistul care cântă dumnezeieşte la cobză şi care pe 1 august a împlinit 73 de ani, şi-a deschis sufletul în cartea sa „Vă dau un an din viaţa mea”, în care scrie cu umor despre turnee, familie, dar şi despre operaţia la inimă, suferită în 2014. Interesant este că aproape toată lumea lui se învârte în jurul Georgetei Luchian Tudor (77 de ani), pe care atât de frumos o numeşte „doamna mea” şi cu care va bifa, în toamnă, 52 de ani de căsnicie.

Tudor Gheorghe te învaţă cum să ajungi la «Nunta de Aur». Artistul ne-a vorbit despre căsnicia de 50 de ani cu distinsa actriţă Georgeta Luchian Tudor

„Au fost ani frumoşi, petrecuţi lângă femeia care m-a îngrijit, m-a iubit şi mă susţine”, spune muzicianul, care şi-a amintit şi de ziua în care a fost săgetat de Cupidon:

„În anii studenţiei am întâlnit-o prima oară. Era de o frumuseţe absolută şi m-a fascinat din prima clipă. Mă duceam de fiecare dată să o văd în spectacole. Când am revenit în Craiova, după terminarea Institutului de Teatru, am reîntâlnit-o. Din toamna lui 1966 şi până astăzi nu ne-am mai despărţit. Ea a fost cel mai important cenzor al meu, m-a învăţat să gătesc, să fac din bucătărie micul meu refugiu. Secretul căsniciei noastre e acela că nu am îmbinat niciodată profesia cu viaţa de familie. Împreună avem un fiu, pe Tudor Adrian, care ne-a dăruit un nepot”.Click! a aflat cum au reuşit performanţa de a trece împreună prin viaţă, cot la cot, şi ce peripeţii au avut în cei 52 de ani: Georgeta nu este geloasă.

„Mereu i-am spus că uşile sunt deschise, pleacă şi nu te mai întoarce. Dacă e nevoie, deschidem şi geamurile. Degeaba ţii un om cu forţa. Nu am fost geloasă niciodată. Îmi doresc cel mai mult pe lumea asta să reînvie dragostea între români”, a declarat doamna Georgeta.

Sursa: click.ro

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.11.2018 13:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

12.11.2018 09:18 Nicolae Negru O altă perspectivă asupra furtului mi...

11.11.2018 15:40 Ziarul National Gheorghe Erizanu // Cetățeanul Băsescu

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md