02:43:57 27.05.2024
Stiri

Jim Carrey a desenat o caricatură a Melaniei Trump care a pus Twitter-ul pe jar

Monden 25.01.2021 18:29 Vizualizări12621 Autor: Ziarul National
Jim Carrey a desenat o caricatură a Melaniei Trump care a pus Twitter-ul pe jar Elle.roO caricatură a Melaniei Trump realizată de actorul Jim Carrey face deliciul fanilor de pe Twitter, dar a atras și multe critici din partea suporterilor fostului președinte Donald Trump.

Jim Carrey a distribuit pe Twitter o nouă caricatură, știute fiind înclinațiile artistice ale artistului, care și-a petrecut ultimele luni documentând în desene amuzante sau înfricoșătoare evenimentele principale ale campaniei electorale din Statele Unite și urmările lor.

După ce a realizat multiple desene înfățișându-i pe Donald Trump, Joe Biden, Kamala Harris, Stacey Abrams sau pe protestatarii de la asaltul asupra Capitoliului, Jim Carrey le-a arătat fanilor săi de pe Twitter și o caricatură care o înfățișează pe fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump.

Amintind de un personaj de desen animat, pe un fundal turcoaz, noua caricatură cu Melania Trump este, de fapt, un portret ale acesteia, care îi evidențiază fața. Dar nu neapărat desenul este cel care a stârnit deopotrivă amuzamentul și reproșurile internauților, ci textul care se regăsește pe desen, scrie elle.ro.

„Oh… și la revedere, cea mai rea Primă Doamnă. Sper că banii câștigați la divorț îți vor finanța viața în tărâmul superficialității. Mulțumesc pentru nimic.”, a scris Jim Carrey pe caricatură, aceasta fiind repostată doar pe acea rețea de mii de fani.

Însă desenul a stârnit și furie, mulți utilizatori ai rețelei numindu-l pe Carrey „sexist”, „împotriva femeilor” și „ipocrit”.

Noua sa înclinație pentru caricatură este doar o altă modalitate prin care comedianul a ales să se opună administrației Trump. De asemenea, acesta l-a interpretat pe Joe Biden în emisiunea Saturday Night Live, din luna octombrie până în decembrie.

„Deși trebuia să fac asta doar pentru șase săptămâni, am fost încântat să fiu ales președintele vostru la SNL… cel mai înalt apel la datorie al comediei. Mi-ar plăcea să merg înainte știind că Biden a câștigat alegerile pentru că au am fost atât de bun în rolul său. Dar sunt doar unul dintre-o lungă serie de Biden luptători interpretați la SNL.”


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

24.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Căutarea unui candid...

20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md