03:50:53 24.09.2018
 
Stiri

FOTO // Niciun DIVORŢ! Cum au sărbătorit David şi Victoria Beckham 19 ani de căsnicie

Monden 06.07.2018 15:03 Vizualizări699 Autor: Ziarul National
FOTO // Niciun DIVORŢ! Cum au sărbătorit David şi Victoria Beckham 19 ani de căsnicie sursa: eva.ro

După un val de zvonuri care anunţau divorţul lor, soţii Beckham au sărbătorit 19 ani de căsnicie. Ei au postat pe Instagram o imagine romantică.

Cele două staruri au avut o aniversare frumoasă marţi seară. Domnul şi doamna Beckham au sărbătorit împlinirea a 19 ani de la cel mai frumos moment din viaţa lor, un eveniment ultramediatizat atunci şi denumit de presa britanică „nunta secolului”.

Cuplul a sărbătorit 19 ani de căsnicie cu o cină romantică. Într-o fotografie postată pe Instagram de Victoria Beckham, cei doi soţi îmbrăcaţi elegant, apar aşezaţi la o masă din grădina unui restaurant de lux. Fosta membră a trupei Spice Girls îşi ţine o mână peste cea a soţului care ţine un pahar de vin alb, un semn evident de iubire şi unitate a cuplului după o suită de speculaţii care anunţau divorţul lor. „19 ani!!! Te iubesc atât de mult”, a scris Victoria lângă imaginea publicată.

La rândul lui, David a scris un mesaj pentru soţia lui: „19 ani ACUM...

Pe vremea asta, acum 19 ani, eram îmbrăcat în roşu din cap până-n picioare... Aniversare fericită celei mai uimitoare soţii şi mame... Te iubesc.”

În aceeaşi zi, Victoria le-a arătat fanilor o mică parte din pregătirile sale pentru acest eveniment, adăugând câteva fotografii pe Instagram Stories. Într-una dintre acestea se vede un buchet de trandafiri, dăruit de mama lui David, Sandra, iar în alta - o sticlă de vin Château Lafite Rothschild din 1990. „Un vin special pentru o zi foarte specială”, a scris ea.

Victoria Beckham (ex Adams) s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

Aniversarea soţilor Beckham survine după zvonurile apărute în iunie despre presupusul lor divorţ. Un purtător de cuvânt a catalogat aceste speculaţii drept „un nonsens absolut”, notează Daily Mail.

În iunie, David Beckham a dezvăluit că el şi soţia sa şi-au reînoit jurămintele recent. „Bineînţeles că faci greşeli de-a lungul anilor. Toţi ştim că mariajul poate fi dificil în anumite momente şi asta înseamnă că trebuie să te străduieşti.

De câte ori trecem prin perioade grele... vorbim despre asta”, a mărturisit el pentru Radio 4.

La începutul acestui an, David Beckham, în vârstă de 43 de ani, s-a mutat în Miami, SUA, unde a înfiinţat o nouă echipă de fotbal, Miami Beckham United, care va juca în liga nord-americană. El a confirmat atunci că Victoria, în vârstă de 44 de ani, şi cei patru copii ai lor - Brooklyn, în vârstă de 19 ani, Romeo, în vârstă de 15 ani, Cruz, în vârstă de 13 ani, Harper, în vârstă de șase ani - nu vor locui cu el.

„Vreau să mulţumesc familiei mele. Lui Brooklyn şi soţiei mele, Victoria, care este acasă cu ceilalţi copii”, a spus atunci David, într-o conferinţă de presă. „Am trăit momente frumoase şi le datorez totul. De câte ori vor putea, vor veni aici”, a adăugat el.

Sursa: eva.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md