09:22:13 26.03.2023
Stiri

Angela Gonța, întrebări pentru Veaceslav Ioniță: „De ce tace CHITIC? Să fie oare ȘANTAJABIL?”

Politică 09.11.2015 12:12 Vizualizări3353 Autor: Ziarul National
Angela Gonța, întrebări pentru Veaceslav Ioniță: „De ce tace CHITIC? Să fie oare ȘANTAJABIL?” Facebook


Fostul liberal-democrat, Veaceslav Ioniță, a întrebat pe Facebook de ce Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) tace chitic și nu spune care e poziția partidului față de o posibilă implicare a lui Vlad Filat în jaful de la Banca de Economii?

Jurnalista Angela Gonța, soția liderului PLDM Vlad Filat, i-a răspuns lui Ioniță tot cu întrebări, dar ultimul a șters repede mesajele, „așa cum îi stă bine unui luptător pentru adevărul suprem”.

„Veaceslav Ioniță se întreabă: „De ce tace PLDM? Au trecut trei săptămâni, iar PLDM parcă a luat apă în gură. Tace chitic și nu spune nimic”. Vai, cât curaj și perseverență civică, îmi zic, și îi scriu: „Vă mai amintiți de întâlnirea misterioasă dintre Dvs. și fostul angajat al MAI, Vitalie Burlacu, reținut de CNA pentru tentativa de mituire a unui deputat?”, a scris jurnalista.

Angela Gonța afirmă că Ioniță a șters imediat mesajul acesta. „Curajos de fire, șterge repede mesajul și, așa cum îi stă bine unui luptător pentru adevărul suprem, îmi spune că polițistul e prieten cu Vlad Filat. Ok, dacă vrea să vorbim de rude, vorbim, îmi zic. Îl întreb ce mai face fratele său, despre care se aude că ar fi cerut azil politic acum câteva luni în România, atenție, pentru că ar fi persecutat de justiție! Și de această dată fostul deputat a șters mesajul. Întrebare: „De ce tace Veaceslav Ioniță? Tace chitic și nu spune nimic. Să fie oare șantajabil?”, a mai adăugat jurnalista.

Amintim că, în aprilie 2014, liberalul Valeriu Munteanu a publicat o imagine pe Facebook, făcută într-un local din centrul capitalei şi în care apare Ioniţă şi Burlacu purtând o discuţie. Burlacu, care în timpul protestelor din aprilie 2009 a fost surprins că lovea în protestatari, a fost reținut anterior de CNA pentru că ar fi încercat să mituiască un deputat. Justiția nu a luat încă o decizie în acest caz, deși a trecut mai bine de un an și jumătate de la tentativa de mituire a deputaților.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.03.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Xi în tranșee cu Pu...

22.03.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Cine să facă reUnirea?

20.03.2023 09:06 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin, Maia Sandu și...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că decizia Parlamentului de a modifica sintagma „limba moldovenească” cu cea de „limba română” în legislația națională, în conformitate cu decizia Curții Constituționale din anul 2013, este corectă?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md