13:34:48 20.07.2019
 
Stiri

Adevărul despre serviciile companiei „USAImmigration”

Advertising 31.10.2014 10:31 Vizualizări3694 Autor: Ziarul National
Adevărul despre serviciile companiei „USAImmigration”

Compania „USAImmigration” este o companie americană comercială cu reprezentanța în Republica Moldova, care oferă cele mai avantajoase posibilități de înregistrare în programul Green Card în cadrul programului de imigrare Diversity Immigration Visa Program și gestionarea întregului proces de imigrare pe teritoriul SUA.

Green Cardul reprezintă documentul american ce confirmă statutul rezidentului legal al Statelor Unite cu dreptul de a locui, lucra și studia pe teritoriul SUA, utilizând serviciile din sfera protecției sociale și a sănătății. Beneficiind de Green Card, veți putea imigra legal împreună cu familia, având intrare și ieșire fără vize pe teritoriul Statelor Unite, dar și în alte țări din Europa. Green Cardul se oferă pe o perioadă de 10 ani și, peste 5 ani de trai în SUA, veți putea obține cetățenia americană, păstrând în același timp cetățenia Republicii Moldova.

Vă puteți înregistra în programul Green Card prin intermediul companiei „USAImmigration”, ale cărei servicii sunt contra plată, completând un formular de participare pe site-ul www.greencard.md.

În formular trebuie să indicați datele dumneavoastră personale și o fotografie de tip pașaport. Selecția câștigătorilor este aleatorie și se realizează în mod computerizat, iar rezultatele sunt anunțate după data de 1 mai.

În caz de câștig și continuare a procesului de imigrare prin intermediul companiei „USAImmigration”, se achită suma de 1 399$ de persoană matură pentru întregul proces. Pentru a evita dezinformarea clientului în privința cheltuielilor ce vor urma, compania niciodată nu a ascuns condițiile de participare, la fel ca și suma necesară pentru prestarea serviciilor.

Câștigătorul va mai achita și plăți oficiale în sumă de 330$ - viza, 1 200 de lei - controlul medical pentru maturi, 800 de lei - copii, iar 165 $ se achită pentru Feed USCIS după primirea vizei.

De asemenea, compania „USAImmigration” oferă clienților pachetul de adaptare care presupune serviciile de întâlnire a clientului, aranjare, ghidare și ajutor în toate aspectele importante ale adaptării într-o țară nouă.

Informația necesară privind înregistrarea în programul Green Card și întreg procesul de imigrare este oferită de către reprezentanții companiei în clipurile video pe site-ul www.greencard.md.

Câștigul în programul Green Card reprezintă doar permisiunea de a începe procesul de imigrare, în continuare urmează un proces îndelungat de perfectarea actelor, controlul medical, pentru susținerea interviului la Ambasadă. Dacă este refuzat câștigul și nu se efectuează procesul de imigrare prin alte căi, atunci nu se percepe nicio taxă. În cazul în care persoana selectată primește refuz în eliberarea vizei, compania restituie suma achitată pentru contract, dacă acest refuz nu a fost cauzat de câștigător.

Înregistrarea în program poate fi efectuată și pe site-ul oficial american www.dvlottery.state.gov și câștigătorul va achita doar taxele oficiale. Însă, de sine stătător va realiza întreg procesul de înregistrare, imigrare și informare.

Datorită faptului că „USAImmigration” are experiență în domeniu de mai mulți ani, iar personalul este calificat, procesul de imigrare este mai sigur și mai calitativ. Drept oportunitate prezintă suportul informațional, verificarea datelor, prelucrarea fotografiei, iar în caz de câștig, persoana este anunțată că a fost selectată în cadrul programului Diversity Visa Lottery Program și ghidată pe parcursul întregului proces de imigrare.

Compania a creat așa condiții, încât niciun participant nu poate confirma formularul fără a refuza sau accepta condițiile de participare și suma indicată pentru servicii.

Termenul și condițiile de participare în programul Green Card sunt indicate în contractul semnat de ambele Părți Contractante care trebuie citit cu Atenție!

Clienții companiei înțeleg că este foarte important în caz de câștig să perfecteze totul corect pentru a obține viza de imigrare în SUA. Din acest motiv, un număr mare de participanți se înregistrează în program prin intermediul companiei „USAImmigration”, iar posesorii de Green Card sunt mulțumiți de serviciile companiei.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Constantin 31.10.2014 11:17

Aceasta e o inselaciune - taxa de 1400$, SUA ofera GRATUIT greencard-ul!!! dece nu se autosesizeaza Politia, Procuratura, CNA, SIS?

Marina45 31.10.2014 17:28

Citeste mai atent si informeaza-te, inregistrarea este gratuita , iar in caz de cistig , oricum se achita plata oficiala. Compania ofera servicii drept suport, ajutor , de aceea ei cer o alta taxa, daca faci inregistrarea pe site-ul oficial, in caz de cistig oricum achiti.

Vadim 31.10.2014 17:38

Pentru mine e mai simplu sa achit o suma de bani, dar sa fii sigur ca vei pleca in America!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2019 09:12 Nicolae Negru De la post-comunism la post-plahotniu...

15.07.2019 09:23 Nicolae Negru Îi va telefona Putin Maiei Sandu?

12.07.2019 09:21 Nicolae Negru „Ultima redută” a căzut! Ce urmează?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că deputații din R. Moldova trebuiau să voteze PENTRU reîntoarcerea dreptului de vot Federației Ruse la APCE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md