06:47:12 24.09.2023
Stiri

A pus unt în cafea și a descoperit cel mai tare secret. Numai așa vei proceda după

Actualitate 28.05.2023 07:39 Vizualizări5017 Autor: Ziarul National
A pus unt în cafea și a descoperit cel mai tare secret. Numai așa vei proceda după


Cafeaua este cea mai consumată băutură la nivel mondial, astfel că există multe metode prin care aceasta este consumată. Cineva a pus unt în cafea și a descoperit astfel cel mai tare secret. Numai așa vei proceda și tu după ce vei afla care sunt toate beneficiile.

Cei mai mulți dintre oameni nu concep să își înceapă ziua altfel decât în fața unei cești de cafea.

Dar, în timp ce unii preferă cafeaua neagră, neîndulcită, alții aleg să adauge în ea lapte, frișcă, zahăr, alcool, scorțișoară, vanilie, rom…etc, pentru a o face, în concepția lor, perfectă.

De asemenea, sunt voci care susțin însă că un alt ingredient ar trebui să fie adăugat în cafea, pentru că are foarte multe beneficii. Acest ingredient este untul.

Untul este un aliment cu multe beneficii nutriționale. Acesta este bogat în proteine și grăsimi sănătoase, iar mulți oameni îl folosesc la gătit sau îl mănâncă întins pe pâine, la micul dejun.

O modalitate mai puțin cunoscută de folosire a untului este adăugarea lui în cafea. Pe cât de ciudat pare, pe atât de benefic va fi, conform celor care au încercat deja combinația.

Cafeaua cu unt este populară în SUA, iar combinația se numește și „antiglonț”. A fost făcută cunoscută de Dave Asprey, ca metodă de slăbit.

Astfel, acesta susține că dacă adaugi unt în cafea vei avea o senzație de sațietate și astfel poți uita de micul dejun. Cafeaua nu conține calorii, însă untul este un aliment hrănitor, bogat în proteine și grăsimi bune.

Un alt beneficiu este acela că untul pus în cafea favorizează digestia. Cafeaua are oricum efect diuretic, însă în combinație cu untul, ajută și mai mult, astfel că este considerată un remediu numai bun împotriva constipației.

De asemenea, fiind bogat în grăsimi, untul oferă cafelei un gust bogat. Mulți oameni simt senzație de foame după ce își termină cafeaua, însă datorită untului, nu se va mai întâmpla asta.

Pentru ca untul să se dizolve complet în cafea aceasta trebuie să fie fierbinte. Numai așa untul și cafeaua se vor omogeniza.

Nu în ultimul rând, dacă nu îți place să bei cafeaua fierbinte, este important să adaugi untul de la început și să amesteci până când acesta se va dizolva complet.

După aceea, poți lăsa cafeaua cu unt să se răcească și o poți savura în tihnă, scrie playtech.ro.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

18.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Iluzia subversivă

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md