06:42:45 24.05.2024
Stiri

A plătit 30.000 de dolari ca să se transforme în Michael Jackson!

Monden 30.01.2019 15:40 Vizualizări2678 Autor: Ziarul National
A plătit 30.000 de dolari ca să se transforme în Michael Jackson! Sursa: ciao.ro


Tânărul din Argentina și-a propus să devină cel mai bun imitator al lui Michael Jackson din întreaga lume.

Leo Blanco are 22 de ani și este din Argentina iar până acum și-a făcut 11 operații estetice ca să ajungă să arate ca Michael Jackson. Îl adoră pe Michael încă din copilărie, când a învățat să facă celebrele mișcări de „moon walk” iar transformarea lui a început încă de la vârsta de 15 ani.

Show-urile lui sunt live și este urmărit de mii sau chiar zeci de mii de argentinieni la fiecare spectacol pe care îl are. Oamenii îl opresc pe stradă și își fac poze cu el, iar de multe ori el dansează imitând pe Michael spre delirul fanilor artistului.

„L-am admirat foarte mult pe Michael Jackson. L-am simțit și i-am ascultat toată muzica și toate emoțiile. I-am copiat mișcările și modul în care el vorbea și a devenit foarte ușor pentru mine în timp să mă confund cu el. Nu pot să mă opresc, până acum am patru operații estetice făcute doar la nas, mi-am ridicat pomeții și i-am făcut să fie ceva mai proeminenți, mi-am tatuat sprâncenele și urmează să-mi mai fac o intervenție pentru bărbie și mandibulă. Am cheltuit aproximativ 30.000 de dolari pentru visul meu. Nu sunt încă mulțumit de rezultat dar voi continua”, a declarat imitatorul regelui pop.

Părinții lui sunt îngrijorați de faptul că își supune corpul unor operații estetice care nu sunt deloc firești sau necesare. Mama lui a încercat să-l facă de mai multe ori să renunțe dar fără succes. În curtea casei părinților lui și-a făcut și o sală de dans, unde colegii lui de scenă vin și repetă împreună coreografiile. Și așa cum era de așteptat, în curtea casei există și un semn mare pe care este scris „Neverland”, numele fermei celebre unde a locuit Michaehl Jackson.

În viitor, tânărul își dorește să ajungă să și cânte pentru a putea să-l imite pe Michael la fiecare nivel. Fanii sunt convinși că are talent și că are toate șansele să calce pe urmele lui Michael Jackson: „Mersul, vocea, dansul, totul este identic cu Michael Jackson. Este incredibil când îl vezi de aproape”, a spus una dintre fanele bărbatului care l-au întâlnit pe stradă.

Sursa: ciao.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md