15:30:01 12.04.2024
Stiri

A învins DEPENDENȚA de droguri și alcool și arată din nou fenomenal!

Monden 26.09.2018 17:02 Vizualizări2914 Autor: Ziarul National


 A învins DEPENDENȚA de droguri și alcool și arată din nou fenomenal! sursa: google.ro

Până nu demult, fetița-minune a Hollywood-ului, Lindsay Lohan, s-a luptat aprig cu dependențele care puseseră stăpânire pe viața ei. Recent însă, actrița a dat semne că și-ar fi revenit.

S-a lansat în showbiz la o vârstă fragedă și a crescut sub lumina reflectoarelor. Lindsay Lohan nu s-a putut ține departe de ispitele din Cetatea Filmului și s-a confruntat cu o mulțime de probleme din cauza consumului de stupefiante.

În jurul vârstei de 20 de ani, Lindsay Lohan și-a petrecut timpul mai mult în spatele gratiilor sau captivă în propria locuință din cauza interdicțiilor primite de la autoritățile americane. La 24 de ani s-a declarat falită din cauza stilului de viață extravagant pe care nu și l-a mai putut permite. Dependența ei de droguri și petrecerile monstruoase pe care le organiza i-au lăsat o gaură adâncă în buzunare.

Acum însă, vedeta pare să fi lăsat în urmă zilele negre și să-și fi conturat o nouă viață. De câteva luni s-a mutat în Grecia, unde colaborează cu bunul ei prieten Dennis Papageorgiou, un milionar local, alături de care a deschis niște cluburi în Rhodos și Atena.

Potrivit unui interviu pe care Lohan l-a oferit pentru Kyle Sandilands and Jackie 'O' Henderson, actrița se teme de revenirea în Los Angeles: „Mă gândesc cu groază la întoarcere. De fiecare dată când fac ceva, sunt cu ochii pe mine. Am 32 de ani, perioada aia a trecut, aș vrea să mă lase în pace”, a spus vedeta.

Declinul lui Lindsay Lohan a început în 2007, când a fost prinsă la volan sub influența băuturilor alcoolice. De atunci, a încălcat ordinele lor constant, a continuat să bea și să se drogheze și nu s-a prezentat la orele de terapie.

Punctul culminant a fost când judecătorii i-au dat un ultimatum să renunțe la alcool și au pus-o să poarte la gleznă un aparat de monitorizare a nivelului de alcool din sânge.

Controlată de substanțele pe care le consuma, Lindsay a fost surprinsă de paparazzi căzând pe jos sau dormind în mașină. Pe internet au circulat chiar și poze în care actrița era surprinsă injectându-se cu heroină.

Actrița a recunoscut că a ajuns în puncte critice din cauza consumului de stupefiante și a dezvăluit că a fost internată de trei ori la clinici de reabilitare.

În ultimii ani, ea a trăit în Dubai și Londra, s-a îndepărtat de Hollywood, iar distanța i-a prins de minune, așa cum se poate vedea și în imagini.

Sursa: filmnow.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

05.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Politica penală sau ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md