12:37:37 21.07.2024
Stiri

O artistă celebră vorbește despre divorț, depresie și dependența de alcool

Monden 06.12.2018 19:03 Vizualizări2917 Autor: Ziarul National
O artistă celebră vorbește despre divorț, depresie și dependența de alcool sursa: google.ro


Carmen Rădulescu este o artistă celebră, pe care necazurile vieţii nu au ocolit-o. A trecut prin momente cumplite, a dus o luptă grea cu depresia și a avut probleme mari cu alcoolul.

În anul 1988, Carmen Rădulescu s-a căsătorit cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea. În 1989, cântăreaţa l-a adus pe lume pe fiul ei, Sorin.

Însă viața a avut alte planuri pentru Carmen. A trecut printr-un divorț dureros, în urma căruia copilul a rămas alături de tatăl său, iar artista a fost distrusă.

„La divorț m-au întrebat în instanță cu ce cresc copilul, am vrut când eram căsătorită să mă angajez, dar nu m-a lăsat. La divorț m-au întrebat cu ce îl întrețin, automat copilul s-a dus la tată. Am trecut și peste asta, am suferit ca orice mamă. La un moment dat nici nu voiau să mă lase să mă apropii. Asta se întâmpla acum 19 ani”, a declarat Carmen Rădulescu în cadrul emisiunii Agenția VIP, de la postul de televiziune Antena Stars.

Acum, Carmen Rădulescu a avut din nou curajul să vorbească despre perioada grea prin care a trecut.

În cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, artista a recunoscut că o bună prietenă a reușit să o scoată din ghearele morții și să o scape de viciul care îi punea viața în pericol. Carmen se refugia în alcool pentru a uita de probleme.

„Ai tendinţa de a pica în altele şi în altele, mă rog, în depresie, să îţi îneci amarul în băutură sau în altceva care îţi face ţie rău”. „În primul rând, nu mai răspundeam la telefon, mă închideam în casă, să nu mai aud pe nimeni, plângeam non-stop. Uneori mai luam şi câte un pahar, două, trei.. Până la un moment dat.

Buna mea prietenă, Elena, avea şi ea cheie de la mine şi a intrat odată în casă şi a spus: „Eu cred că, de unul singur, să răzbaţi şi să treci peste suferinţe, nu poţi”.

A dus muncă de lămurire cu mine, dar a avut o răbdare fantastică. Atunci s-a mutat la mine şi a zis: „Ai senzația că dacă bei un pahar, două, trei, uiţi. Dar nu e aşa. Te trezeşti şi o iei de la început şi asta nu e bine deloc”, a povestit Carmen Rădulescu.

„Socrii mi-au închis cumva toate porțile pe care eu le deschisesem. Mult timp m-am întrebat de ce nu mă mai cheamă nimeni nicăieri. Voiau să mă țină acasă, să fac sarmale, mămăligă și să cresc copilul. Mă uitam la multe dintre colegele din generația mea care au putut să le împace pe toate, și copii, și soțul și profesia. Și mă întrebam de ce eu nu pot. Nu doresc niciunei fete care se căsătorește să treacă prin ce am trecut eu și să aibă o astfel de soacră. Nu-mi reproșez nimic, am făcut tot ce era omenește posibil să mă placă”, a mărturisit Carmen Rădulescu la Antena Stars.

Sursa: avantaje.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md