23:08:42 21.01.2019
 
Stiri

Ziua Națională a Vinului va avea loc pe 6 și 7 octombrie la Chișinău

Economie 12.09.2018 11:46 Vizualizări715 Autor: Ziarul National
Ziua Națională a Vinului va avea loc pe 6 și 7 octombrie la Chișinău

Ce-a de-a 17-a ediție a Zilei Naționale a Vinului va fi sărbătorită în acest an în zilele de 6 și 7 octombrie la Chișinău..

„În ediția din acest an punem în valoare vinăriile din Regiunile cu Indicație Geografică Protejată. Vor fi mai multe zone amenajate: Zona meșterilor populari, Curtea Țărănească, o zonă de pictură, vom improviza trei sătucuri moldovenești, va fi creat un drum al vinului. În acest an vor participa mai mulți producători decât în ediția de anul trecut, cu circa 20 de producători mai mult. Pentru anul curent am mărit de trei ori zona sanitară pentru participanți și vizitatori. Din 11 septembrie începem campania de informare a publicului despre Ziua Națională a Vinului”, a declarat directorul Oficiului Național al Viei și Vinului (ONVV), Gheorghe Arpentin.

Directorul ONVV a subliniat că spotul video cu referire la Ziua Națională a Vinului va fi difuzat atât în R. Moldova, cât și în România, Polonia și China pentru a promova vinăriile din Regiunile cu Indicație Geografică Protejată și a spori numărul de turiști.Ziua Naţională a Vinului este organizată de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Oficiul Naţional al Viei şi Vinului, Asociaţiile producătorilor de produse vitivinicole, precum și cu suportul partenerilor de dezvoltare.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.01.2019 09:23 Nicolae Negru Ce le-a răspuns Teodor Meleșcanu lide...

14.01.2019 09:21 Nicolae Negru Tractoristul, ciocârlia și poetul Leo...

11.01.2019 09:17 Nicolae Negru Cine și de ce disprețuiește geopolitica?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md