10:25:16 23.09.2018
 
Stiri

VIDEO // Ucrechean le spune PAS lui Năstase, Ceban, Munteanu și Apostolova, dar o îndeamnă pe Silvia Radu să CANDIDEZE la funcția de primar

Alegeri 2018 23.03.2018 12:40 Vizualizări2578 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ucrechean le spune PAS lui Năstase, Ceban, Munteanu și Apostolova, dar o îndeamnă pe Silvia Radu să CANDIDEZE la funcția de primar

Fostul primar general al capitalei, Serafim Urechean, susține că nu va candida la alegerile locale din 20 mai curent, dar crede că cele mai mari șanse pentru șefia Primăriei Chișinău le are actualul edil interimar, Silvia Radu.

Întrebat dacă ar vota pentru Andrei Năstase, fostul primar a lăsat să se înțeleagă că acesta nu ar cunoaște problemele capitalei. „Eu trebuie să văd toată lista. Eu nu pot vota o păpușă. Eu trebuie să văd cu ce vine păpușa asta, care e programul, care sunt propunerile pentru un viitor luminos al capitalei. Eu zic că Silvia Radu nu ar face o greșeală dacă va candida independent. Nu se știe dacă e susținută de Partidul Democrat. Poate și socialiștii o vor susține. La capitolul management, cea mai pregătită este Silvia Radu”, a declarat Urechean în cadrul unei emisiuni de la TVC 21.

Acesta nu exclude că socialiștii ar putea să-l retragă din cursa electorală pe Ion Ceban: „Căile Domnului sunt foarte încurcate… Ion Ceban poate acumula și el voturi…Nu am nimic împotriva niciunui candidat, dar să arate ce pot face”.

Fostul primar a mai adăugat că nu crede că Valeriu Munteanu ar avea capacitatea să administreze Chișinăul. „Să-l lăsăm pe Munteanu, să fim serioși. Primar la Floreni a ajuns pe listele lui Urechean, dar în Chișinău de la PL…”.

De asemenea, Urechean a menționat că nici Reghina Apostolova nu ar avea șanse. „E prea devreme. Volumul cu care activează ei la Orhei e unul, iar la Chișinău e altul”, a conchis fostul primar.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md